Uncategorized

Нов обрат в отношенията на Мариана Векилска и бившия й съпруг

Нов обрат в отношенията на Мариана Векилска и бившия й съпруг

 

1191699

 

 

 

Нова рокада преобърнала отношенията на Мариана Векилска и бившия й съпруг Симеон Колев. Тв водещата е успяла да вземе апартамента, в който с радиожурналиста живееха заедно, докато бяха семейство, обратно само за себе си. От няколко месеца насам Симо бил натирен от жилището в София от бившата си жена.

 

 

 

Мариана изцяло ремонтирала дома им, пребоядисала стените, сменила част от мебелите и изхвърлила цял куп от общите им спомени снимки и сувенири, които трупали по време на 12-годишната си любов.

 

Когато двамата взеха решение да се разделят през 2019 г., Векилска постъпи толерантно с екслюбимия си и му остави апартамента им, за да живее в него. После тя замина да прави кариера в европейска институция в Брюксел, но не остана удовлетворена от живота зад граница и само година по-късно се върна обратно у нас. Докато беше в Белгия, журналистката живееше под наем там, а връщайки се в София за отпуските си, оставаше във въпросния апартамент, където живееше Симо с техния син Момчил.

 

„В този период прецених, че Симо е по-адекватният родител от двама ни. Постъпих като истински мъж – станах, изнесох се от собствения си апартамент и оставих там сина си и Симо“, призна тогава тя в телевизионно интервю. Когато обаче звездата от малкия екран решила да приключи окончателно с емигрантските си пориви, казала на Колев, че трябва да се изнесе от жилището.

 

Сега той живее в друг апартамент, а Мариана се шири в дома, в който и двамата години наред влагали парите си. Колев обаче нямало какво да направи, защото имотът се водел на на телевизионерката. Водещата на „Българи минути“ бързо трансформира апартамента в нови цветове, за да не й напомня по за проваления й брак, пише „Ретро“.

 

3 години след раздялата, че Векилска все още не се е появявала с нов мъж д си публично. В кулоарите на БНТ под сурдинка се говори, че журналистката сменила няколко партньора, но никой не отговарял на представите за мъжа мечта. От своя Симо също води ергенски живот, но по-трудно приема самотата. Неотдавна призна, че се е наложило да посещава дори сеанси психотерапевт, за да превъзмогне болката и мрачните мисли, които го налегнали след раздялата с Мариана.

 

Ретро, https://www.plovdiv24.bg/

Uncategorized

More in Uncategorized

big_1577550215-payimasge2_1_

Метео Балканс с извънредно съобщение: Не тръгвайте към София!

януари 11, 2022
73ed7ca4751ab536a395916e109fab28

Пепа Sекsа: На вечер печелехме по 15 – 20 бона

януари 8, 2022
big_384x216_1_

Цвети Стоянова: Живея ли? Умирам ли?

януари 7, 2022
640_167392

Фрапантен гаф: Такава издънка никога не се бе случвала в „Стани богат“

януари 6, 2022
big_11be

Дъщерята на Кирил Петков Ана стана на 10 години, направиха й чуден подарък / СНИМКИ

януари 3, 2022
big_scre230

Актьорът Александър Сано: Загубих един от най-близките си

януари 3, 2022