Коментари

Безспорно най-опасният човек на планетата е Бил Гейтс. Той е автор на всички идиотизми, които в момента се разпространяват по света

Безспорно най-опасният човек на планетата е Бил Гейтс. Той е автор на всички идиотизми, които в момента се разпространяват по света

1639504930-mi-manifiesto-verde-por-bill-gates-2-768x506-1

 

 

 

Безспорно най-опасният човек на планетата е Бил Гейтс. Той е автор на всички идиотизми, които в момента се разпространяват по света и е финансов директор на ДД.

 

 

Неговите идеи стоят в основата на опита за пълен контрол върху живота, здравето, душите и телата на хората. Всички кризисно сериозни проблеми, които наблюдаваме – ваксинация, цифровизация и дигитализация, идват от него.

 

 

Как ще го блокираме, не зная.

 
Но зная, че това, което той и дружките му наричат „нова нормалност“ е нещо, което представлява тъмен свят и живот извън светлина, чистота и любов.

 

 

Членовете на ДД трябва да бъдат осветени и разобличени. Независимо, че те разполагат с властта навсякъде и силовите части на властта също са в ръцете им – армия и полиция. Открих още едно нещо, с което са приготвили да реанимират НАТО от смъртта и да му дадат смисъл. Става дума за военно обезпечаване на световната ваксинация!

 

 

Със сигурност светът е в световна война. Точно както твърди Гейтс. Но истинската световна война е на хората, населението на планетата срещу Бил Гейтс, шепата „елит“ на ДД и всички техни креатури по веригата. Да, във война сме и на всяко безумие – ваксинация, замъгляване на Слънцето, зелена енергия, цифровизация и метавселена ще отговорим подобаващо!

 

 

Анастасия Гешева

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024