Коментари

Нидал Алгафари: Президентът се прави на Исус, не му се получава!

Нидал Алгафари: Президентът се прави на Исус, не му се получава!

 

nidal-algafar-8

 

 

„Приятели, много е нелепо, когато някой иска да ти каже нещо положително в последните минути на отминаващата година и въпреки разтварянето на ръце, сякаш имитира Христа или папата, да не му се получава“. Това написа политическият пиар Нидал Алгафари в профила си във фейсбук.

 

 

Коментарът е по повод новогодишната реч на президента Румен Радев. Въпреки че Алгафари не споменава името на държавния глава, остават твърде малко съмнения за кого говори.

 

 

„За подобен вид изяви, човек трябва да е попрочел нещо за реториката, ораторството, за градеж на речта и най-вече да има какво да сподели.

 

 

Някой трябва да му помогне преди прочитането от аутокюто в определянето на стил, жестове, мимики и най-вече в ключови фрази, които да останат в съзнанието на очакващите словото.

 

 

Когато не ти се отдава и не го можеш, а дар словото в житието му е било в рамките на „Стани“, „Легни“, „Равнис“ и „Ура“ е логично да се взимат уроци и да се почете малко.

 

 

Препоръчителни книги са „Реторика“ на Аристотел или със същото заглавие на Бранислав Нушич, речите на Марк Тулий Цицерон, където може да намери и мъдри мисли, като „На глупостта е свойствено да вижда чуждите пороци и да забравя за своите“, пише още Нидал Алгафари, който беше част от беше част от Инициативния комитет, издигнал двойката Анастас Герджиков и Невяна Митева за президент и вицепрезидент.

 

Лупа бг

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024