ИНЦИДЕНТИ

Съобщиха причината за смъртта на боксьора Пламен Ангелов

Съобщиха причината за смъртта на боксьора Пламен Ангелов

 

big_atm0

 

България е в шок от нелепата смърт на бившият републикански шампион по бокс Пламен Ангелов.

 

 

Преди да почине, той се сбил своя съсед Мирослав Добрев, с когото имали пререкания на събрание на входа

 

 

41-годишният боксьор Пламен Ангелов е издъхнал от белодробна емболия, според съдебния лекар, извършил аутопсията на трупа му. Припомняме, че преди да почине, той се сбил със своя съсед Мирослав Добрев, с когото имали пререкания на събрание на входа, предаде Флагман.

 

 

Дали тромбът, който е убил Пламен, се е получил в резултат на побоя, може да каже само съдебният лекар. Белодробната емболия е сериозно състояние, което представлява внезапно запушване на една от артериите в белите дробове. Артериите са кръвоносните съдове, които пренасят кръвта от сърцето до органите, мускулите и друга тъкан.

 

 

В по-голямата част от случаите запушването се причинява от кръвен съсирек (тромб), възникнал в лумена (вътрешните стени) на вена от дълбоката венозна система (дълбока венозна тромбоза). Абсолютно е възможно такова състояние да се получи при абсолютно здрав човек след побой, каза пред Флагман.бг източник от здравните среди.

 

 

В официалното съобщение от пресцентъра на ОДМВР-Бургас съобщавата, че сигналът за трагедията е подаден около 19.20 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас. Подадената информация била за починал мъж във вх. 3 на бл. 80 в ж. к. „Меден Рудник“.

 

 

„Установено е, че това е 41-годишен мъж, живеещ на втория етаж във входа, който около 18.00 ч. присъствал на домово събрание, на което между него и 45-годишния съсед от първия етаж възникнал скандал. Двамата излезли на улицата, където се сборичкали. Техни съседи ги разтървали и 41-годишният мъж се качил в апартамента си, където на отворена входна врата продължил да вика и отправя обиди към съседите си.

 

 

След около 15 минути съседите чули майката на бургазлията да вика за помощ. При качването си видели мъжа да лежи по лице в коридора на апартамента и главата му да е на прага на входната врата. Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ – Бургас.

 

 

Извършен е оглед, проведени са множество беседи, разпитани са свидетели и е обходен района за установяване камери за видеонаблюдение. 45-годишният съсед на починалия, с когото същият влязал в пререкание и сбиване на домовото събрание, е задържан със заповед за задържане за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.“

 

 

Пламен Ангелов е бивш боксьор, но от леката категория и като цяло бил доста слаб, докато Мирослав бил добре сложен мъж. Според съседи Мирослав преди време работел в силово ведомство – МВР или Министерство на отбраната, но вече бил извън системата.

 

 

Майката на Пламен Мария Ангелова твърди, че синът й починал от нанесения побой. 41-годишният Пламен е издъхнал на прага на бащиния си апартамент, а тялото му близо два часа е престояло до вратата за ужас на възрастните му родители, за които той се грижел в последните години. Баща му е с висока степен на слепота, а майка му едва-едва се движи.

 

 

Пламен е разведен с едно дете – момченце, което живее с бившата му жена в чужбина, разкриха наши източници. В последно време той работел в сферата на строителството, но е познат и на полицията.

 

 

 

За съседа му Мирослав информацията е оскъдна. Твърди се, че работи в един от пристанищните оператори. Съпругата му Теодора била касиер на вход 3 на блок 480 в ж.к.“Меден рудник“. Има едно дете.

 

 

Флагман.бг видя как полицаи отведоха Мирослав Добрев с патрулен автомобил и по неофициална информация му е наложен 24-часов арест. Наш репортер позвъни на вратата на Добрев, но не открихме никой в жилището.

 

Флагман

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024