ОБЩЕСТВО

Тъжно: Вирусът уби 22-годишната студентка по право Пламена Петрова

Тъжно: Вирусът уби 22-годишната студентка по право Пламена Петрова

 

пламенаbig_164287266684121

 

 

Пламена Петрова е била интубиранa, но това не я е спасило.

 

Жестока трагедия почерни Сунгурларе. Ковид погуби най-слънчевата служителка на Общината – Пламена Петрова. Тя е издъхнала вчера в клиника в Турция, едва на 22 години, съобщиха нейните близки, предаде Флагман.

 

 

Пламена се е заразила с вируса след Нова година. Няколко дни се е лекувала у дома, но състоянието й много бързо се влошило и е хоспитализирана в МБАЛ-Карнобат. Опитите на лекарите да подобрят състоянието й не са дали никакъв резултат, Пламена е била със сатурация 70 и близките й са решили да я преместят в клиника в Турция.

 

 

Транспортирана е с линейка в клиника в южната ни съседка. Там също обаче не са успели да я стабилизират. Интубирана е, като 2 часа по-късно е издъхнала.

 

 

Младата жена е била студентка в София, учела специалност „Право“, мечтата й била да стане юрист. Междувременно е работела и в Община Сунгурларе в отдел „Административно правно обслужване на населението“. Била изключително дейна и активна.

 

 

Поклонението пред тленните останки на Пламена ще бъде вторник, 25 януари.

 

 

От Община Сунгурларе изказаха съболезнования към близките на младата жена „Всички скърбим за Пламена Петрова, която беше част от Община Сунгурларе – специалист АПОН. Споменът за нейната толкова млада и нежна душа завинаги ще остане в сърцата ни. Споделяме мъката на семейството за този млад изгубен живот.

 

 

Общинска администрация-Сунгурларе изказва искрени съболезнования на семейството, близките и приятелите на Пламена. Нейната усмивка ще бъде с нас! Поклон пред светлата й памет!“, пишат от кметството.

 

 

 

Съболезнования изказва и председателят на Общинския съвет Ружди Хаджен.

 

 

„От мое име и от името на Общински съвет Сунгурларе, изказвам своите искрени съболезнования на семейството и близките на 22-годишната Пламена Петрова, която беше част от Общинска администрация-Сунгурларе. Поклон пред светлата й памет!“, пише в социалните мрежи Хаджен.

 

 

„Ей така ще те запомня, мила. Светла да е паметта ти! Толкова много мечти и борбеност, но Господ първо добрите хора прибира при себе си, твърде рано за жалост. Нищо няма да е същото без теб, ще те носим винаги в сърцата си.

 

 

Почивай в мир, мило прекрасно момиче“, написа бившият депутат Галя Желязкова във фейсбук – една от най-близките приятелки на Пламена.

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
Доц._Андрей_Чорбанов_6274957821127726242_2408442630338807554_original

Проф. Андрей Чорбанов: Ваксината срещу коклюш не е за възрастни. Крие риск от тежки нежелани реакции

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024