Коментари

Христина Коемджиева: Откога тая държава се напълни с толкова родоотстъпници?!

Христина Коемджиева: Откога тая държава се напълни с толкова родоотстъпници?!

FB_IMG_1640157583684-678x381

 

 

Откога тая държава се напълни с толкова родоотстъпници?! Но затова след малко.

 

 

Първо. Някакъв-никакъв разправя от екрана тази сутрин, че руснаците може да са помогнали на нашите морячета, но това не е повод да им благодарим, защото трябвало да върнем лентата назад и да видим кой е виновника нашите морячета да са приклещени в Мариупол.

 

 

Разгеле! Най-после ще търсим поводи,причини и логика в тази военна операция. Ако ще връщаме лентата, нека да я върнем от самото начало, когато украинци избиваха деца в Донбас. Ето началната точка, от която трябва да търсим кой прав – кой крив. Но знаем, че прозападното лицемерие не функционира така. То връща лентата само и доколкото му е изгодно и то така, че да му е изгодно.

 

 

Да, руснаците изведоха нашите от бойното поле. Разберете го, осъзнайте го, приемете го. А ако имате достойнство, благодарете им.

 

 

Сега за родоотстъпниците. Ей тази госпожа, сутринта разправя разпалено, че видиш ли българският народ нямал македонски въпрос. Македонският въпрос бил разпалван от Русия, защото тя нямала интерес С Македония да влиза в ЕС. И видиш ли ние сме руски инструмент за спиране на македонците от просперитет. Дори нашите политици не били толкова патриоти, а по-скоро поддържали някаква стара линия относно С Македония.

 

 

 

Било крайно време да отстъпим относно македонците, защото по-умния отстъпвал, и да ги пуснем в Европа, а после да си уреждаме въпросите с тях. И не било нужно да бъде застъпено в тяхната конституция какво ни признават,можело да се подпише някакво документче. Хвърчащо листче, разбираш ли.

 

 

“Не, не смятам, че да отстъпиш пред това чий е Цар Самуил, е национално предателство.”

 

 

Не считала нашата. Народът македонският въпрос не го вълнувал. Били руска пропаганда и натиск това, което сме искали от македонците и въобще, че нещо сме искали.

 

 

Тая що не излезе да го изкрещи това на площада да й демонстрираме колко ни е промила руската пропаганда главите, а?

 

 

Такива трябва с куфарчето и към Европа или Македония, където им е кеф. Тук място за антибългари няма.

 

 

ЕС е великолепен инструмент, чрез който може да решим македонския си въпрос, но заради такива национални предатели като тая госпожа, Киро Простото, Лорел-незнаещия какво честваме на НАЦИОНАЛНИЯ СИ ПРАЗНИК, ще се лишим от едно от малкото неща, за които този съюз може да ни послужи.

 

 

 

Друг е въпроса, че натиска на ЕС спрямо нас е огромен и затова Киро бърза да отстъпи пред македонците. Да, член сме на съюз, който може да определя политиката ни дори от най-национално значение. Нещо повече. Съюз, който не го интересува национлания ни интерес.

 

 

Защо ни е такъв съюз? Който очевидно не се интересува от нас, а от това как да ни експлоатира?

 

Христина Коемджиева,

Свободно слово

Коментари

More in Коментари

мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024
велизар1-750x430

Трети март и трите национални телевизии: Как драмата стана комедия, а подвигът – падение

март 5, 2024
960x540

Много обичаме да ревем на чужди гробища…

март 1, 2024
75573_0262194a5e4fdb0d96016606c7b924ce

Пеевски отсече: „всичко свърши Христо, приятелю мой“! Без ДПС наистина всичко за наглите Кирчо, Христо и Лена приключва!

февруари 22, 2024