Коментари

Волгин отговори на Пендачанска: Певицата Пендачанска не различава лъжата от истината, „славоукраинства“

Волгин отговори на Пендачанска: Певицата Пендачанска не различава лъжата от истината, „славоукраинства“

александрина пендачанско

 

 

Близо денонощие, след като оперната певица и съпруга на Найо Тицин Александрина Пендачанска обяви, че напуска Обществения съвет на Българското национално радио (БНР) с мотива, че водещият Петър Волгин „злоупотребява с ефира на обществената медия“, а „неговите предавания са се превърнали в канал за разпространение на дезинформация и фалшиви новини, от които се провежда откровена пропутинска, антиевропейска и антиевроатлантическа пропаганда“, Волгин реши да контраатакува.

 

 

В пост във фейсбук профила си той определя Пендачанска с ироничното „певицата Пендачанска“, която „славоукраинства“.

 

Ето и пълния текст на публикацията на Волгин за „певицата Пендачанска“:

 

 

Разбирам, че певицата Пендачанска била недоволна от моята работа. Няма нищо странно в това някой да харесва или не друг човек, да има положително или отрицателно мнение за него. Проблемът идва тогава, когато нехаресващият си служи с лъжи и манипулация. Когато няма никаква представа от работата на хората, които критикува. Певицата Пендачанска не разбира от медии. А явно няма никакво желание да се учи. И наистина се чудя как се е озовала в Обществения съвет на БНР. С какво е допринесла за просперитета на националното радио? В писанията, обясняващи оставката й от този съвет, има много твърдения по мой адрес, но няма нито една истина.

 

 

 

Певицата Пендачанска не различава лъжата от истината, но за сметка на това иска да е винаги близка с властта. Помня я как обожаваше Иван Костов, когато неговото СДС управляваше България. После певицата Пендачанска се прехласваше по Христо Иванов, когато неговото ДБ или, както се казваше въпросното нещо по онова време, предстоеше да влезе във властта. А сега е влюбена в управляващите от ПП. Освен това не спира да „славоукраинства“. Явно,за да бъде в съзвучие с Генералната линия. Често съм се срещал с подобни „творци и интелектуалци“ и ето как съм ги описал в моята книга „Живот в радиото“:

 

 

 

„Това са личности, които оцеляват при всички режими и във всички условия! Не само оцеляват. Те благоденстват и просперират. Хвалят настоящите управляващи, само за да започнат да ги ругаят след падането им от власт. А най-интересното е, че никой не може да ги помръдне от моралните пиедестали, върху които сами са се покатерили. И ако само се опиташ да им припомниш предишното блюдолизнечене, моментално ще те обявят за рушител на културната традиция. Основният момент в тази традиция е, че т.нар. „творци“ и „интелектуалци“ са изпитвали огромно удоволствие от близостта си с властта.“

 

 

Певицата Пендачанска е от хората, които говорят единствено неща, удобни за ушите на властта. На всяка власт. Българска и чужда. Пендачанска е от хората, които искат да забранят всяко различно мнение. Надявам се да не им позволим да направят това.

 

 

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024