Коментари

Западът подхрани войната и извърши подготовка за нейното навлизане в тежка фаза с много жертви

Западът подхрани войната и извърши подготовка за нейното навлизане в тежка фаза с много жертви

гешева161457324_102837171893489_4398339371740959215_n

 

 

 

В Украйна се приближават решителни събития.
След като преговорите за примирие в Истанбул за малко да сложат край на войната, както зоват отвсякъде, Западът се уплаши, че всичко отива на онова нещо за него и започна масирана офанзива по НОВО РАЗПАЛВАНЕ НА ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ.

 

 

 

С две думи, вместо да спре войната, Западът я подхрани и извърши подготовка за нейното навлизане в тежка фаза с много жертви. Тук за морал, съвест и желание да помогне на украинския народ не става дума! Става дума само за едно – Омраза до смърт към Русия и ВОЙНА С РУСИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ. Не обичам клишетата, но ето, налага се да призная, че това клише е сложено на масата за изпълнение.

 

 

Които не разбират какво става, няма и да разберат!

 

 

Първо се започна с инсценировките на руски атаки и удари, извършени от украинската армия. Тактиката на хибридната война. Разбира се, че загиват хора и то по много! Украински граждани, убити от украинската армия, за да бъде обвинена Русия. Вече три такива случая имаме, като единият от тях е кинолентата Буча.

 

 

Искам специално да подчертая, че двата други случая са в Донбас, жителите на Донбас са рускоезични православни и следователно презряно от украинските политически и военни сили. Те могат да умират с хиляди, няма проблем. Тези случаи са режисирани от Запада и извършени с тяхната благословия. Западът вече убива руснаци в Украйна!!!

 

 

Следващата стъпка на глобалистите е да снабдят Украйна с оръжие. Вижда се, че това стана тема номер едно с ежедневен терор в медиите в целия англо-саксонски свят, включително в колониите, сред които е и България. Точно както с ваксините!

 

 

Натиск, заклинания, истински психически тормоз! За налагане на пожеланото от глобалистите. Тогава беше желанието да бъдат сложени милиарди дози с неясен препарат за обработване на човешкото ДНК, сега е желанието да бъде унищожена Русия.

 

 

Реториката е същата, интензитета на тормоза е същият, моделът на тормоз е същият, хората, които го изпълняват, са същите. Започна масова кампания за ВЪОРЪЖАВАНЕ НА УКРАЙНА. Чак от далечна Австралия изпратиха оръжия. Защо? За да се продължи войната! За да воюва Западът с Русия чрез Украйна. Защото Западът не иска Украйна да си реши проблемите, той иска да я дои като крава. Защото демонът е Западът, а не Русия!

 

 

 

Искам само да подчертая, че за тези 40 дни, Русия унищожи украинските военни съоръжения и наличности, затова се налага внос.

 

 

Искам още да подчертая, че в момента само две държави в ЕС не са изпратили официално оръжие в Украйна и това са Унгария и …..България. Отново тази просташка България! Която ЕДИНСТВЕНА В ЕС МАСОВО СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ВАКСИНАЦИЯТА, СЕГА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ ЕДИНСТВЕНА ОТ СЛАВЯНСКИТЕ НАРОДИ В ЕС НА ИЗПРАЩАНЕТО НА ОРЪЖИЕ СРЕЩУ РУСИЯ.

 

 

Вярно е, че българско оръжие се продава за Украйна, но все пак то не е чрез санкцията на парламента, тоест на народа. Миналата сряда, при протеста за неутралитет, все пак се получи уплаха у управляващите и те не подложиха въпроса на гласуване. Засега.

 

 

Но фактите са факти.
България все още не е сред държавите , които се записаха във войната срещу Русия.

 

 

 

И така, мога да направя извода, че се намираме в началото на активната фаза на ВОЙНА НА ЗАПАДНИЯ СВЯТ СРЕЩУ РУСИЯ. Подмолността на Запада е пословична. Те са готови да унищожат всичко живо, само и само да постигнат своето. В случая обаче ще се получи съвсем друг ефект.

 

 

 

Че Западът използва Украйна, за да воюва с Русия, се доказва от няколко посещения в Киев. Борис Джонсън, Урсула, Борел, който вчера ДИРЕКТНО ЗАЯВИ, ЧЕ РЕШЕНИЕТО НА ВЪПРОСА ЩЕ СЕ ТЪРСИ НА БОЙНОТО ПОЛЕ! Кой е агресорът???

 

Чрез тези посещения и много други совалки се осигурява западно оръжие за Украйна.
Ето я и тактиката за близките дни.

 

 

Масирана атака на украинската армия към Донбас. Ще се опитат да воюват с Русия за Донбас. Това се готви точно в момента. С целия натовски Арсенал, даден на Украйна.

 

 

Сега изводите.

 

 

Първо, искам да кажа, че аз упорито твърдях, че НАТО никога няма да посмее открита война с Русия. И продължавам да го твърдя! Случващото се показва грозното античовешко лице на Запада, който използва цял един народ, за да се крие зад него, но да воюва с Русия. Това става! НАТО не застава срещу Русия един към един. Използват украинците като жив щит и не се съмнявам, че са готови да ги пожертват.

 

 

Второ, считам, че тази тактика ще бъде тотален край за Запада и Украйна. Русия няма да остави Донбас. Тя вече съсредоточи всички военни части там, вече говорим за реално руски военни сили там с всички видове войски. Готвят се за гореща война в Донбас. Защо?

 

 

Ами защото Западът отказва да признае правото и там, отказва да слуша, отказва да приеме. Следователно, ако не се случи чудо, престои гореща война на територията на Украйна, която ще завърши трагично. Едно, защото Украйна ще бъде ликвидирана като държава и второ, защото това може да подпали и други европейски държави като ги вкара във война.

 

 

Русия няма да отстъпи! Въпросът ще се реши сега по един или друг начин. На бойното поле, според Жозеп Борел.

 

 

Имам основания да смятам, че още тази седмица ще настъпи трайно отрезвяване на евро атлантските сили и ако има такова, може да се избегне голяма война и бъдещи големи трагедии.

 

 

Народите на ЕС не са напълно съгласни със своите управляващи. Това е сила. Не пренебрегвам и разумните сили, които действат във всяка една държава. Лостът на управление рано или късно ще бъде изтръгнат от мръсните ръчички на глобалистите.

 

 

 

Горещо се надявам да надделее разумът, защото в противен случай шепа глобалистки идиоти ще причинят масова война, напълно безмислена и ненужна. Изборите за орезидент във Франция днес са сред супер решаващите фактори за избягване на масова европейска трагедия!

 

 

 

Повтарям – НАТО ИЗПОЛЗВА УКРАЙНА КАТО ЖИВ ЩИТ! Що за култура е това, що за морал, всеки сам да си преценя!!!

 

 

Вчера вестник „24 часа“ ни уведоми за плановете на глобалистите за близкото бъдеще. Те излизат от смръдливите адови извори на почти стогодишния старец Хенри Кисинджър, който отдавана трябваше да е в старчески дом, а не да управлява света. Свят, на който Хенри Кисинджър е архитект, е свят на страдания, смърт и тъмнина. Това е доказано.

 

 

Та той казва какво е намисли глобално либералния кръжок, не че ние не знаем. В общи линии – вятърен рай, зелен ад, силен Китай (любимата държава на глобалистите е Китай, безчовечна култура и безмилостна раса и държава), умираща Русия, пълен контрол на държавата над народа във всяка точка на света, пълен технологичен и цифров и медиен джихад.

 

 

Това е програмата на глобалистите, която те ще се опитат да прокарат и чрез събитията в Украйна.

Да, ама не!
Този път НЕ!

 

Анастасия Гешева

Коментари

More in Коментари

1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024
урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024
qvor-dachkov-e1486391023192_1746892204914951909_big

Дачков коментира Волгин по „Панорама“: Това е единствената мотивация при 100% от кандидатите

май 11, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024
залез

Свидетели сме на залеза на Запада. Е, няма да е безболезнено, но и никой не е обещавал да е

април 30, 2024
лена киро

Кирил и Лена – мизерия на съзнанието с участието на всички държавни институции

април 29, 2024