САЩ

Американски журналист поиска отстраняването на Байдън заради риск от ядрена война

Американски журналист поиска отстраняването на Байдън заради риск от ядрена война

байдънbig_Image_9419389_126_06de

 

 

 

Водещият на Fox News призова Байдън да бъде отстранен от власт заради заплахата от ядрена война

 

 

 

Водещият на Fox News Тъкър Карлсън смята, че американците, включително тези, които гласуваха за Джо Байдън на президентските избори в САЩ, са разочаровани от работата му и е малко вероятно да получат това, което са очаквали от неговото управление.

 

 

 

„Честно казано, Джо Байдън е безпрецедентна катастрофа за Америка“, каза журналистът, цитиран от РИА Новости. – И това не е преувеличение. Никога досега някой не е правил подобно нещо като Байдън на страната ни.“

 

 

В същото време Карлсън отбеляза, че за по-малко от 1,5 години на власт ръководителят на Белия дом успя да срине фондовия пазар, да провокира хранителни и миграционни кризи, позволи скока в нивото на насилие и наркомания в страната , а също така въвлече САЩ в конфликт с Русия.

 

 

 

„Всички тези очевидни и доста измерими престъпления са дело на Джо Байдън“, смята телевизионният водещ.

 

 

 

Той каза още, че военната помощ за Украйна е довела до сериозни проблеми за американската икономика и отбранителна система, а самият Байдън очевидно не осъзнава колко опасна е ситуацията.

 

 

 

„Президентът призова Конгреса да отпусне допълнителни 33 милиарда долара на Киев, което е много повече от сумата, която Доналд Тръмп веднъж поиска за изграждането на стена на границата с Мексико. Междувременно икономическата ситуация се влошава: рекордна инфлация, недостиг на храна и енергия заплашват от рецесия“, каза Карлсън.

 

 

 

Той добави още, че всички проблеми, които изброи, които са провокирани от управлението на Байдън, не са единствените. И така, каза той, грабежите сега процъфтяват в Съединените щати, имущественото неравенство нараства, училищата се затварят, цените на енергията чупят всички рекорди, броят на бездомните хора, психично болните се увеличава, а нивото на расовата омраза е просто безпрецедентен.

 

 

 

„И дори това е само част от „заслугите“ на Байдън. Той обеща да ни върне към нормалния живот. Това обаче донесе само война и икономически колапс“, каза Карлсън.

 

 

В тази ситуация, каза той, поведението на американския лидер е още по-страшно. Телевизионният водещ показа видео, в което шефът на Белия дом, заеквайки и ухилен, говори за планове за конфискуване на имуществото на руски олигарси.

 

 

 

„Някой помни ли 25-та поправка на Конституцията, която дава възможност да се отстрани президентът от длъжност поради неговата недееспособност? Е, просто не може да продължава така. Ние сме на ръба на ядрен конфликт с Русия, страна, която заплашва да използва ядрено оръжие срещу нас. И ние очакваме Байдън да има достатъчно фини двигателни умения, за да ни предпази всички от смърт “, завърши водещият на Fox News.

 

Източник: pogled.info

 

САЩ

More in САЩ

eebbf04d2a01ab43cfdc57494bc1c91f

ЦРУ инструктира руснаците как да станат агенти на САЩ (ВИДЕО)

май 3, 2022
big_202il

САЩ тестваха непознато лазерно оръжие

май 2, 2022
1010x570 (1)

CNN: САЩ и съюзниците с по-дългосрочна цел във войната в Украйна – да нанесат съкрушителен удар по Русия

април 26, 2022
a926416ade39411895a43d3f674932ae

Джо Байдън вбеси Турция, Анкара реагира гневно

април 24, 2022
1650693909_7

САЩ очерта стъпката, която може да струва на Путин „астрономическа“ цена

април 23, 2022
кърби768x432

Пентагонът: Украйна получи изтребители

април 20, 2022