САЩ

Американски журналист поиска отстраняването на Байдън заради риск от ядрена война

Американски журналист поиска отстраняването на Байдън заради риск от ядрена война

байдънbig_Image_9419389_126_06de

 

 

 

Водещият на Fox News призова Байдън да бъде отстранен от власт заради заплахата от ядрена война

 

 

 

Водещият на Fox News Тъкър Карлсън смята, че американците, включително тези, които гласуваха за Джо Байдън на президентските избори в САЩ, са разочаровани от работата му и е малко вероятно да получат това, което са очаквали от неговото управление.

 

 

 

„Честно казано, Джо Байдън е безпрецедентна катастрофа за Америка“, каза журналистът, цитиран от РИА Новости. – И това не е преувеличение. Никога досега някой не е правил подобно нещо като Байдън на страната ни.“

 

 

В същото време Карлсън отбеляза, че за по-малко от 1,5 години на власт ръководителят на Белия дом успя да срине фондовия пазар, да провокира хранителни и миграционни кризи, позволи скока в нивото на насилие и наркомания в страната , а също така въвлече САЩ в конфликт с Русия.

 

 

 

„Всички тези очевидни и доста измерими престъпления са дело на Джо Байдън“, смята телевизионният водещ.

 

 

 

Той каза още, че военната помощ за Украйна е довела до сериозни проблеми за американската икономика и отбранителна система, а самият Байдън очевидно не осъзнава колко опасна е ситуацията.

 

 

 

„Президентът призова Конгреса да отпусне допълнителни 33 милиарда долара на Киев, което е много повече от сумата, която Доналд Тръмп веднъж поиска за изграждането на стена на границата с Мексико. Междувременно икономическата ситуация се влошава: рекордна инфлация, недостиг на храна и енергия заплашват от рецесия“, каза Карлсън.

 

 

 

Той добави още, че всички проблеми, които изброи, които са провокирани от управлението на Байдън, не са единствените. И така, каза той, грабежите сега процъфтяват в Съединените щати, имущественото неравенство нараства, училищата се затварят, цените на енергията чупят всички рекорди, броят на бездомните хора, психично болните се увеличава, а нивото на расовата омраза е просто безпрецедентен.

 

 

 

„И дори това е само част от „заслугите“ на Байдън. Той обеща да ни върне към нормалния живот. Това обаче донесе само война и икономически колапс“, каза Карлсън.

 

 

В тази ситуация, каза той, поведението на американския лидер е още по-страшно. Телевизионният водещ показа видео, в което шефът на Белия дом, заеквайки и ухилен, говори за планове за конфискуване на имуществото на руски олигарси.

 

 

 

„Някой помни ли 25-та поправка на Конституцията, която дава възможност да се отстрани президентът от длъжност поради неговата недееспособност? Е, просто не може да продължава така. Ние сме на ръба на ядрен конфликт с Русия, страна, която заплашва да използва ядрено оръжие срещу нас. И ние очакваме Байдън да има достатъчно фини двигателни умения, за да ни предпази всички от смърт “, завърши водещият на Fox News.

 

Източник: pogled.info

 

САЩ

More in САЩ

хилари тръмп768x432

Хилари Клинтън: Гласуването за Тръмп е гласуване за Путин

март 13, 2024
Image_17344904_40_0

Bild хвърли бомба: Това е тайният план в ръкава на Тръмп за Украйна и Путин

март 9, 2024
1010x570

Тъкър Карлсън нарече думите на Байдън, че Украйна може да спре Русия „бълнуване на луд“

март 8, 2024
980x551_1709115677_8262279738184632447_big

Проучване: Тръмп води с 5% на Байдън

март 3, 2024
28dc265efa154b77bf9604ea4253abba

Байдън си изпусна нервите и обиди жестоко Путин, Кремъл реагира: Думите му позорят само самите САЩ

февруари 22, 2024
1010x570

Тръмп: Смъртта на Навални ми изясни, че САЩ е залязваща и проваляща се нация

февруари 19, 2024