ИНЦИДЕНТИ

ДЪНО! Женски бой за паркиране в София /СНИМКИ

ДЪНО! Женски бой за паркиране в София /СНИМКИ

 

73af5c23f6014f44ccce1941683f8641

 

 

Че по нашите ширини не живеят особено възпитани личности и човешкият материал е доста некачествен, едва ли някой се съмнява. Вчера втрещени очевидци пред елитното школо „Увекинд“ в „Княжево“ станаха свидетели на особено грозно потвърждение на този факт – женски бой за паркомясто, пише Лупа бг.

 

 

За драмата разказва пострадалата на име Лора, чиято фамилия ще запазим в тайна. Жената е предоставила и снимки от отвратителния инцидент. Ето какво се е случило според нея:

 

 

Вчера (05.05), 15:30ч пред частно средно училище “Увекинд” в Княжево, майка във видимо неадекватно състояние ме нападна и удари. Бях паркирала колата си и чаках да взема детенце на приятелско семейство. Гледах си в телефона, когато тя паркираше до мен. Слезе от колата и крещейки ми каза , че трябвало да мръдна колата си назад, защото тя не може да паркира. Казах и тихичко, че аз няма как да мръдна по-назад , защото има канал и пропаст, а място има много.(От снимките ясно се вижда.)

 

 

След като не помръднах, тя започна да обижда, псува и отиде към училището. Аз не реагирах. Връщайки се с детето си от училището започна да крещи истерично. Започна да ме обижда, че съм “селянка”, продължи с думите, че съм за “бул. Христо Ботев”. Слязох от колата и съвсем нормално и обясних, че няма как да мръдна по – назад.

 

 

 

Тя продължи с обидите(няма нужда да ги цитирам), при което аз и казах, че не и отива на годините да говори по този начин и най – малкото детето ѝ е до нея. След тези мои думи, тя ме удари. За малко бях замаяна от удара, ухото ми пищеше и първото, което направих беше да вляза в колата си и да снимам номера на колата и. Подадох жалба в 6-то районно, сезирала съм всички компетентни органи, включително и училището.

 

 

 

С тази моя публикация не целя съжаление. Единственият ми призив към всички хора е, когато станат свидетел или потърпевш на подобна ситуация да се обърнат към компетентните органи. Днес аз ще съм ударената, утре ще е вашето дете или близък. А може би днес ще е удар, а утре нещо много по – страшно? Не толерирайте такива лоши хора, не си мълчете! Тези хора възпитават бъдещото поколение. Това е нашето бъдеще, това на вашите и моите деца.

 

 

Бъдете добри!

P.S:

Пожелавам на тази бедна душица повече любов и топлина

 

Лупа бг

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
8143f4ea8c7e408481670258d8d7fcc8

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх Антим I“: Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

март 18, 2024
171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024