ЗАБАВНО

Ергенът Виктор се връща при бившата си след финала?

Ергенът Виктор се връща при бившата си след финала?

 

image-10052075-308-0

 

 

Победителката от първия сезон на шоуто „Ергенът”, която ще стане ясна до седмици, не е успяла да спечели наистина сърцето на Виктор Стоянов. Упорит слух в светските среди гласи, че след финала на предаването мускулестият мачо се е върнал в обятията на бившата си приятелка – фитнес моделката Христиана Парова.

 

 

Най-желаният тв ерген е споделял, че е имал доста връзки в живота си, но само с няколко е стигал до продължителни сериозни отношения. Голямата му любов е именно Христиана, която е с няколко години по-възрастна от него, но впечатлява с визия и телосложение.

 

 

Атлетичната блондинка е жената, с която Виктор е споделял спалнята си през последните години. Двамата се запознали във фитнес залата, където прекарват доста време, а любовта им пламнала бързо.

 

 

 

Виктор нямал проблем с това, че Парова има дете от друга връзка, и го гледал като свое. Двамата се разделили малко преди началото на шоуто. Впечатление обаче прави, че Виктор не е изтрил нито една от снимките им заедно от социалните мрежи. Точно това събуди клюката, че Христиана още присъства в живота му и участието му в предаването е било само и единствено с цел пиар и трупане на бърза слава, а не за да намери любовта.

 

 

 

Засега Парова не си е позволявала да коментира любовните експерименти с участието на уж бившия ѝ мъж. Откакто обаче са разделени, тя не е засичана в компанията на друг. Самият Виктор също редовно може да бъде забелязан в София от своите почитатели, но винаги сам.

 

Ретро

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023