ТОП НОВИНИ

Изумително ВИДЕО: Украински бойци носят на ръце граничен стълб, за да се снимат с него и обявят, че са стигнали руската граница

Изумително ВИДЕО: Украински бойци носят на ръце граничен стълб, за да се снимат с него и обявят, че са стигнали руската граница

кккккааа

 

 

Украинските военни съобщиха в понеделник за голям успех – пробив с бой до руската граница в Харковска област. Всъщност случката се оказва доста по-различна, пише Readovka.news.

Историята с настъплението на група военнослужещи от териториалната отбрана на Въоръжените сили на Украйна до руско-украинската граница в Харковска област беше широко отразена в украинските телеграм канали и публични страници.

Твърди се, че бойците са си пробили до границата с боеве. Съобщава се, че пробивът е организиран от бойци от 227-ми батальон на 127-ма бригада на териториалната отбрана. Те записаха видео съобщение до президента Зеленски и докладваха за успеха си.

„Пан президент и върховен главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна, докладвам: 227-и батальон от териториалната отбрана достигна границата с Руската федерация. Дойдохме, пан президент, тук сме“, обърна се един от бойците към украинския президент. А по-късно той им благодари.

 

 

 

По-късно обаче се оказа, че историята за „героичния пробив“, популяризирана от украинските медии, е просто евтина продукция. В мрежата се появи пълната версия на видеото, от която се вижда, че украинските военни сами изнасят на ръце граничен стълб в полето и се снимат с него.

 

„Театралната сценка е впечатляваща, а скоростта с която групата войници действа привнася и допълнителен хумор. Отне им само около 20 секунди“, отбелязват коментиращи в мрежата.

 

Изгледайте на всяка цена този репортаж в новинарската емисия на БНТ!:

„Сраженията в Харков: Украинската армия отблъсна руските сили до държавната граница:

Видео: https://bntnews.bg/news/srazheniyata-v-harkov-ukrainskata-armiya-otblasna-ruskite-sili-do-darzhavnata-granica-1194910news.html

В репортажа на БНТ се съобщава, че: „Силите за териториална отбрана на Украйна в Харков са отблъснали руските войски и са достигнали държавната граница с Русия.“

 

 

И СЕГА – ВНИМАНИЕ!

Тодор Славков разгроми безскрупулната лъжа и манипулация как „украинските войски са стигнали държавната граница на Русия“.

Тодор Славков коментира безумната лъжа и „холивудска продукция“ на украинците, пускайки цялото видео за „подвига“ на украинските войници, скалъпили и измислили „държавата граница на Русия“:

„На три морета ще върна България, е те така точно. Слава…. zelenski😤😤😤!“

Ето ПЪЛНОТО ВИДЕО – ВИЖТЕ КАК УКРАИНЦИТЕ СИ ИЗМИСЛЯТ, МЪКНЕЙКИ КОЛ И ЗАБИВАЙКИ ГО НА ПОЛЯНА, ВСЕ ЕДНО, ЧЕ СА СТИГНАЛИ „ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА НА РУСИЯ“!

More in ТОП НОВИНИ

cf67c3d4c86ffdb6cdc9074ee377d956

Въпреки антируската пропаганда: България най-много харесва Владимир Путин от страните в ЕС, според проучване на Ipsos

април 5, 2024
zhivko-kotsev-1

ДАНС е обискирал дома на главния секретар на МВР Живко Коцев. За да не го арестуват, той се е съгласил да стане свидетел по делото за контрабанда

април 4, 2024
big_2217

МФ с изненадваща прогноза: Влизането ни в еврозоната ще доведе до забавен растеж на доходите и икономиката

април 3, 2024
габи-1

Габриел: Няма да правя правителство, ГЕРБ няма да подкрепи втория мандат, отиваме на избори

март 24, 2024
Patriarh-Neofit2-655x440

Почина патриарх Неофит

март 14, 2024
big_2238

Война в Сглобката: Габриел отхвърли меморандума на ПП-ДБ и ги обвини в политическа търговия

февруари 21, 2024