СВЯТ

И украинци, и руснаци се гаврят с Анджелина Джоли след посещението й в Лвов… СНИМКИ/ВИДЕО

И украинци, и руснаци се гаврят с Анджелина Джоли след посещението й в Лвов… СНИМКИ/ВИДЕО

 

4034m

 

 

 

Холивудската актриса Анджелина Джоли пристигна в Лвов. Звездата посети града като посланик на добра воля на УНИЦЕФ по хуманитарна мисия и разговаря с бежанци на гара Лвов. 

Също така актрисата пи кафе в добре познатата мрежа „Лвовски кроасани“ в един от спалните райони на града, където посетителите я забелязаха. Социалните мрежи веднага избухнаха с безброй шеги, пише УНИАН.

 

 

„Нищо особено. Просто Лвов. Просто дойде на кафе. Просто Анджелина Джоли. Просто Украйна е подкрепена от целия свят“, написа журналистката Мая Подгорецкая под видеото си с Джоли в кафене във Лвов.

 

 

Видеото веднага заля украинския сегмент на социалните мрежи и се превърна в алтернативна новина за деня. Украинците се пошегуваха за избора на заведение на актрисата, а също така й я каниха на среща.

По-специално потребителите припомниха и оръжията, предоставени от САЩ на Украйна, осъществили сътрудничество с „вечния класик“ – президента на Беларус Лукашенко и неговата карта, „където се готви атаката“.

Руските медии, пропагандисти и официални лица също не можаха да пренебрегнат посещението на Джоли в Лвов.

И така, Тина Канделаки отбеляза, че е „болна“ по Джоли, а ръководителят на Роскосмос Рогозин посвети стихотворение на актрисата.

 
За посещението на Джоли писаха и руски медии. „С раница и спортни панталони тя поръчва кафе някъде наблизо“, според Русия.„

 

 

 

 

 

„Може би местните власти биха могли да скрият посещението й, ако носителката на Оскар не искаше да изпие чаша кафе“, се казва в новините.

 

 

 

В социалните мрежи веднага започнаха да иронизират – Русия вече забрани думата „Украйна“, която би било подходящо да се използва в заглавието, и сравни Джоли с бойни гъски, чието съществуване също не можело да се пази в тайна.

 

 

 


Но украинците посветиха може би най-голям брой шеги на младежа, който седеше в кафенето и не обърна внимание на посещението на известната актриса. Потребителите се чудеха какво точно може да гледа на телефона.

Припомняме, че холивудската актриса Анджелина Джоли подкрепи народа на Украйна в борбата за свобода и се обяви срещу войната и нахлуването на Русия, завършва УНИАН.

 

 

Превод: БЛИЦ

СВЯТ

More in СВЯТ

Алла Пугачева

Реакцията на Алла Пугачова на терора в „Крокус“ шокира руснаците

март 27, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
дъглас

Дъглас Макгрегър: ЦРУ и МИ6 са участвали в подготовката на терористичната атака в „Крокус“

март 27, 2024
борел

Жозеп Борел: Западът подкрепя Киев в полза на своите интереси, а не от любов към украинците

март 26, 2024
кулебаphp4gc0ib_559x345

Кулеба си изпусна нервите: Безсилни сме пред модернизираните руски ФАБ, дайте ни проклетите Patriot!

март 26, 2024
cf67c3d4c86ffdb6cdc9074ee377d956

Путин: Москва вече знае кой е извършителят на терористичната атака

март 25, 2024