Коментари

Усещате ли как Зеленски започна да определя дневния ред в България?

Усещате ли как Зеленски започна да определя дневния ред в България?

 

тончев8fe03f2db_stoian_tonchev2

 

 

Усещате ли как Зеленски започна да определя дневния ред в България?

 

В писмо депозирано в парламента от украинския посланик у нас, той не споменава за даряване на оръжия, а иска „ремонтна дейност на украинска военна техника“. Интересно ми е с какви части България ще я ремонтира?! 

 

 

Поредната пунта мара за спасяване на правителството от разпад, този път с помощта на украинския президент!!!
Да очакваме тогава излитащи самолети с оръжия и боеприпаси, които пред българите ще бъдат обяснявани като „хуманитарни товари и военна техника“. 

 

 

Всъщност САЩ нямат План Б за ново правителство и ще им се объркат разчетите за Балканите, ако Кирчо и компания бъдат изритани от властта. Но с РСМ и „преместването“ на ветото всичко ще си дойде на мястото.

 

 

Истинските проблеми в България не се решават и фокуса от тях е умишлено изместен върху 2 точки – преговорите за членство на РСМ в ЕС и въоръжаването на Украйна, които касаят изцяло външнополитически интереси на чужди правителства и държави, но не и националните.

 

 

Не бива да бъде забравяна и хибридната същност, хибридния генезис на новите управляващи, които прозират от Меморандума с Gemcorp и договара с МЕТ за газ, зад които дружества отчетливо експлицира руския корен и връзка.

 

 

 

И не случайно спираме доставките на газ от „Газпром, за да купуваме срещу тлъсти комисионни газ от дилъри, които търгуват отново с руски газ. Разликата се калкулира от джоба на данъкоплатците.

 

 

От всичко това спокойно може да бъде направено обосновано предположение, че българското правителство работи в услуга само и единствено на чужди интереси. Няма борба с корупцията, няма и стратегия за справяне с инфлационната и енергийната криза, които се превръщат в икономическа, финансова и социална.

 

 

Стоян Тончев

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024