Коментари

Добър вечер, украинци… Давате ли си сметка, че с държанието си в България, сринахте уважението на Българите към вашата родина?

Добър вечер, украинци… Давате ли си сметка, че с държанието си в България, сринахте уважението на Българите към вашата родина?

 

Маждmald

 

 

Добър вечер, украинци…

 
Надявам се от фейсбук да не ме блокират за тази публикация, защото ще каже истината в очите на всеки.
Този път мисля да ви драсна няколко реда, съвсем приятелската.

 

 

Давате ли си сметка, че с държанието си в България, вие сринахте уважението на Българите към вашата родина? Протестите, които спретнахте в България, която ви приюти за своя сметка, не повишиха братските чувства към вас, а напротив, сега са в пъти по-лоши отколкото бяха преди специалната военна операция на Русия в Украйна.

 

 

Исканията ви да бъде издигнато вашето знаме на сградата на Столична община, не предизвика нищо друго освен омраза към вас. Това ли искахте? Е, постигнахте го. Самите вие, трябваше да изпратите писмо до столичния общински съвет, да му благодарите за жеста, но да поискате това да не се случи.

 

 

 

Вие не направихте нищо, което да накара Българския народ да ви заобича.
Повярвайте ми, предвид моята работа като управител и собственик на агенция за преводи, имам много преводачи и приятели – украинци.

 

 

 

Претенциите ви относно вашето преместване от морските курорти във вътрешността на страната не ви прави чест. Ние – Българите, направихме всичко за да се чувствате дори по-добре и по-комфортно отколкото бяхте в родината си.

 

 

Голяма част от Българските граждани от години не са ходили по нашите, родните курорти, но вие бяхте приети дори и в най-луксозните хотели.

 

 
За вас по-важно бе да имате климатик, шведска маса за хранене, магазини, дискотеки, забавления, ресторанти, заведения и всякакви други глезотии.

 

 

 

Да ви припомня ли, че в Украйна, преди специалната военна операция, бежанците, които приемахте във вашата страна от Сирия, Ирак, Северна Африка, Иран, Афганистан ги настанявахте в бежански центрове, някои от тях дори от затворен тип? Те нямаха климатици, опънати маси с храна, нямаха претенции, търсеха подслон и защита от случващото се в родината им.

 

 

 

 

Не правите ли сметка, какво искате? Нещо, което вие не сте предлагали на другите, които са били в състоянието в което се намирате сега.

Помнете едно, и не само вие, каквото си сторил в живота си, това ще получиш някой ден.

 

 

 

 

Надявам се, когато се завърнете в родината си, след като Русия със свои жертви прочисти страната ви от нацисти, азовци, бандеровци и други, да осигурите на бежанците от другите страни, които влизат в Украйна същото за което вие претендирахте и получихте от Българите.

Те също са хора, както и вие.

 

 

 

Благодаря ви за вниманието и, ако искате ме докладвайте:

Мажд Алгафари

Коментари

More in Коментари

RADKA661

Спрете я тази! Аман! От юни почнаха да промиват мозъци и да внушават каква пандемия се задавала през септември

юни 27, 2022
1656096728

„Взгляд“: Българите изгониха премиера си русофоб

юни 25, 2022
97423246837d4bdea94370c9152f386f

Политици с манталитет на васали

юни 25, 2022
славиbig_1565

Трифонов с открито писмо до Кирил Петков, Бойко Борисов, Делян Пеевски и Христо Иванов

юни 24, 2022
корниbig_big_payimage-538116_1_

Нинова: Шокираща безотговорност! Ако до утре не се приеме бюджетът, няма да има увеличение на пенсиите

юни 23, 2022
Бонев

Богомил Бонев: Помните ли БОРКОР?

юни 23, 2022