Коментари

Добър вечер, украинци… Давате ли си сметка, че с държанието си в България, сринахте уважението на Българите към вашата родина?

Добър вечер, украинци… Давате ли си сметка, че с държанието си в България, сринахте уважението на Българите към вашата родина?

 

Маждmald

 

 

Добър вечер, украинци…

 
Надявам се от фейсбук да не ме блокират за тази публикация, защото ще каже истината в очите на всеки.
Този път мисля да ви драсна няколко реда, съвсем приятелската.

 

 

Давате ли си сметка, че с държанието си в България, вие сринахте уважението на Българите към вашата родина? Протестите, които спретнахте в България, която ви приюти за своя сметка, не повишиха братските чувства към вас, а напротив, сега са в пъти по-лоши отколкото бяха преди специалната военна операция на Русия в Украйна.

 

 

Исканията ви да бъде издигнато вашето знаме на сградата на Столична община, не предизвика нищо друго освен омраза към вас. Това ли искахте? Е, постигнахте го. Самите вие, трябваше да изпратите писмо до столичния общински съвет, да му благодарите за жеста, но да поискате това да не се случи.

 

 

 

Вие не направихте нищо, което да накара Българския народ да ви заобича.
Повярвайте ми, предвид моята работа като управител и собственик на агенция за преводи, имам много преводачи и приятели – украинци.

 

 

 

Претенциите ви относно вашето преместване от морските курорти във вътрешността на страната не ви прави чест. Ние – Българите, направихме всичко за да се чувствате дори по-добре и по-комфортно отколкото бяхте в родината си.

 

 

Голяма част от Българските граждани от години не са ходили по нашите, родните курорти, но вие бяхте приети дори и в най-луксозните хотели.

 

 
За вас по-важно бе да имате климатик, шведска маса за хранене, магазини, дискотеки, забавления, ресторанти, заведения и всякакви други глезотии.

 

 

 

Да ви припомня ли, че в Украйна, преди специалната военна операция, бежанците, които приемахте във вашата страна от Сирия, Ирак, Северна Африка, Иран, Афганистан ги настанявахте в бежански центрове, някои от тях дори от затворен тип? Те нямаха климатици, опънати маси с храна, нямаха претенции, търсеха подслон и защита от случващото се в родината им.

 

 

 

 

Не правите ли сметка, какво искате? Нещо, което вие не сте предлагали на другите, които са били в състоянието в което се намирате сега.

Помнете едно, и не само вие, каквото си сторил в живота си, това ще получиш някой ден.

 

 

 

 

Надявам се, когато се завърнете в родината си, след като Русия със свои жертви прочисти страната ви от нацисти, азовци, бандеровци и други, да осигурите на бежанците от другите страни, които влизат в Украйна същото за което вие претендирахте и получихте от Българите.

Те също са хора, както и вие.

 

 

 

Благодаря ви за вниманието и, ако искате ме докладвайте:

Мажд Алгафари

Коментари

More in Коментари

мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024
велизар1-750x430

Трети март и трите национални телевизии: Как драмата стана комедия, а подвигът – падение

март 5, 2024
960x540

Много обичаме да ревем на чужди гробища…

март 1, 2024
75573_0262194a5e4fdb0d96016606c7b924ce

Пеевски отсече: „всичко свърши Христо, приятелю мой“! Без ДПС наистина всичко за наглите Кирчо, Христо и Лена приключва!

февруари 22, 2024