Политика

Петков заговори за избори, обяви Референдум за България

Петков заговори за избори, обяви Референдум за България

 

big_payimage-539059

 

Кирил Петков каза какво ще означават за българския народ следващите избори.

 

„Тази сутрин подадох оставка като премиер на България.

 

През тези 6 месеца за мен беше чест да започнем дългия поход за отвоюване на България от задкулисието.

 

 

Вярвам, че няма друг път освен напред – напред към идеала България да бъде държавата, в която законът е над всичко; публичните средства да се инвестират в училища, детски градини и по-добро здравеопазване; държавата, създаваща условия за младите семейства; държавата, в която има нови високоплатени работни места и в която всеки предприемач може да започне честен бизнес без административни спънки и изнудване, а пенсионерите се радват на достойни пенсии.

 

 

Знам, че не съм сам в тази си мечта и следващите избори ще бъдат реално референдум каква България искаме: България на законността и просперитета или България на задкулисието и мафията. Аз избирам първото и ще продължа да се боря за това!“, написа Кирил Петков в личния си профил във фейсбук.

 

 

 

ОТ ФОРУМИТЕ:

 

Кире, колко пъти искаш да те гонят, и не ти ли омръзна да се излагаш, защото на нас определено ни стана досаден с глупостта, продажността и неадекватността си. И ще отговори ли Кирчо простото някога на въпроса, как стана така, че през 2013 година, заедно с Асенчо „спретнаха“ доста добра далавера, разбира се за сметка на държавата, и ей така, без зор, а само с уреждане, успяха да приберат 28 милиона лева.

 

 

 

Пилците ще ги броим на есен

 

 

Ти и шайката ти сте България на законността и просперитета бе, нещастник? 🙂 Ти, схемаджията който не зачита законите и Конституцията ни?! Ти си карикатура на Боко бе, смотаняк. Вие „Посерковци и Престъпници“ сте мафията и задкулисието, марионетки на олигарси и посланици. Вие сте по-зле от ГЕРБ и ДПС и никой няма да ви се върже на лъжите. Вие сте посредствени измамници. 🙂

Политика

More in Политика

главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024
запрянов

Военният Запрянов: Oт стратегически интерес за България e Украйна да победи, Русия е заплаха за нашата сигурност

април 15, 2024
левон

Хампарцумян: Войните стимулират технологичното развитие и по-бързия индустриален растеж

април 15, 2024