Коментари

Целият ад, който преживяваме се обяснява с руснаците, въпреки че всички виждаме кой и какво върши

Целият ад, който преживяваме се обяснява с руснаците, въпреки че всички виждаме кой и какво върши

марковbig_22

 

 

 

Ще ви припомня, че когато дойдоха на власт Кирил Петков и Асен Василев с логистиката на БСП, ПП, Демократична България и ИТН обещаха, че ще управляват честно и открито. Обещаха също, че ще анализират в дълбочина всяко нещо, за да бъдат ефективни. Създадоха за това „ефективно управление на страната“. Какво се случи в крайна сметка?

 

 

 

Една опустошена от градушки България, опустошени надежди на милиони лоялни граждани, опустошени надежди на хиляди бежанци от война, опустошени съдби, опустошена икономика, тотално опустошена финансова ситема, опустошено здравеопазване и пълно опустошение на страната ни. Реално нанесени финансови щети за десетки години напред, както и въвличане на страната във война, която не е наша.

 

 

 

Това е резултата от „промяната“ и нейните носители в лицето на Христо Иванов, Атанас Атанасов, Слави Трифонов и Корнелия Нинова. Това са хората, които произведоха всичко друго, но не и това, което обещаха преди да седнат около софрата на голямото държавно плюскане. Пълно разочарование!

 

 

 

Гледам колко са надъхани вече борисовите полит-гепачи, които усещат своето завръщане във властта и пълна индулгенция за кражбите им от страна на Запада. Отвратителна гледка, но явно така работи великата им демокрация – ограбваш, почиваш малко и отново влизаш в грабежа! Закрилян от европейската бюрократична машина за ограбване на всеки и всичко.

 

 

 

 

И за капак на всичко винаги следва: „Руснаците са виновни!“. Целият ад който преживяваме се обяснява с руснаците, въпреки, че всички виждаме кой и какво върши. Но трябва да мълчим! Защото ако гледаме престъпленията им и не мълчим, значи сме руснаци.

 

 

 

 

Е, аз предлагам да не мълчим! Нещо повече предлагам – революция на всяка цена.

 

 

Николай Марков

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024