Коментари

Истината е, че Русия не дава нито лев в България. Не защото е морална, а защото няма нужда. Хората тук я обичат безплатно

Истината е, че Русия не дава нито лев в България. Не защото е морална, а защото няма нужда. Хората тук я обичат безплатно

 

 

Дачковqvor-dachkov-merkel-kara-borisov-da-iska-goreshta-tochka-328012

 

 

Всички журналистки, които минаха през леглото на Бойко Борисов, пипаха му мускула и междувременно обслужваха всяка власт, която българския гламав гласоподавател изтикваше със свободни и напълно безотговорни избори, днес кудкудякат като мисирки четирите хиляди лева от Путин, пуснати от себеподобна лека жена съвсем целенасочено от израелския пиар на ПП (трошат пари за глупости:)).

 

 

 

Конкретното число се запомня, а не дали историята зад него е вярна или не.

 

 

Затова и Бориславова (вземала 15000 на месец от държавната ББР без да прави нищо, има публикуван договор с нейното име) я изтърси, за да се тиражира и влезе в ежедневна употреба от платени и неплатени глупаци. Истината е, че Русия не дава нито лев в България.

 

 

Не защото е морална, а защото няма нужда. Хората тук я обичат безплатно. Не така стои този въпрос за САЩ. Потрошиха стотици милиони, за да отгледат една малка и неприятна група от клакьори, които им похарчиха парите напразно, допринасяйки за най-русофилските настроения в страна от ЕС.

 

 

Местният американски слугинаж, съставен предимно от бивши комунисти, треторазрядни доносници на ДС и по-младите метреси на мутренския преход, роди уродливи плодове.

 

 

Накара убедени американофили като мен да се отвратят от примитивната и безкултурна арогантност на Щатите. Те плащат директно на журналисти, магистрати, политици и анализатори (публично е) от 30 години, за да се държат като агенти на късния соц.

 

 

Партийни комисари със сектантски дух.

 

 

И става все по-зле. Техните български платени чиновници не могат да предизвикат друго, освен потрес. Знам ги поименно и ги познавам добре.

 

 

Те излъчиха най-некадърното и мошеническо управление в историята на прехода в лицето на Кирил и Асен и то казва всичко за тази общност и този 30 годишен проект. Зрелищен провал.

 

 

Явор Дачков, фейсбук

Коментари

More in Коментари

Бонев

Българските мисирки от телевизорите днес отразиха погребението със самовнушението, че и те са от кралско потекло

септември 19, 2022
307983270_10228905976534694_7285863857143406784_n

Георги Кадиев: Вървим към двуполюсен модел и нова желязна завеса

септември 19, 2022
марковbig_22

Много ме боли за украинските момчета, които загиват хвърлени като животни в неравен и напълно необоснован бой

септември 19, 2022
КЕВО

За кого ще бие камбаната на 2 октомври?

септември 15, 2022
переправа

Ето защо пищи Зеленски от снощи – залято е съоръжението, което пренася натовска техника към Донецка област

септември 15, 2022
марковbig_22

Николай Марков за доклада на Урсула: Празни мисли от един наистина празен човек

септември 14, 2022