Политика

Лена Бориславова за разследването срещу нея: Граничи с политическа акция

Лена Бориславова за разследването срещу нея: Граничи с политическа акция

payimage-526924

 

 

 

Това граничи по-скоро с някаква политическа акция. Така говорителката на МС Лена Бориславова коментира новината, че прокуратурата води разследване срещу нея. Тя е научила от медиите за проверката.

 

 

„Аз съм супер спокойна, прокуратурата може да разследва. Аз лично не съм подписала никакъв договор, от името на банката, нито от кантората, за което те визира. Странно е как водят досъдебно срещу конкретно лице, тъй като такова нещо не съществува в нашето наказателно правораздаване от известно време. Аз няма притеснения, но за мен това не е правно основано действие“, каза тя на излизане от парламента по време на консултациите за съставяне на правителство.

 

 

 

Тя не конкретизира от кого идва политическата акция, но посочи, че има много голяма съпротива срещу действията и съвършеното от правителството до момента. Явно това е пореден заход някой да бъде сплашен, г-н Гешев явно също е пряко ангажиран с това разследване, аз съм готова да сътруднича, добави тя.

 

 

 

От банката са изисквани документи във връзка с договор, в който тя като част от екипа на голяма кантора е предоставяли услуги в периода по смяна на ръководството на банката. И припомни съпротивата на старото ръководството на ББР, „което бе сключили всички онези неизгодни сделки за заеми“, отлазваше да напусне банката и оспорваше вписванията. В крайна сметка делата бяха спечелени от новото ръководство, банката се справя страхотно и излиза на печалба, добави Бориславова.

 
Източник: „24 часа“

Политика

More in Политика

petkov-rashkov

Бойко Рашков и отцепници от ИТН водят листите на ПП

август 14, 2022
1523445_copy

Гешев се намеси в знаково разследване срещу близък на Борисов

август 14, 2022
big_11

Костадинов: Държавата е завзета, овладяна, 100% контролирана от американските служби

август 13, 2022
big_2022com_6_

Петков: Огромна грешка направих

август 13, 2022
25549bd1d76d4167b121baaac7a54039

Енергийният министър Росен Христов: Всички да помислят какъв газ искат – скъп или евтин

август 12, 2022
komandosikreshtyashtiorlituitur

САЩ изпращат в Европа и България „Крещящи орли“ за първи път от 80 г.

август 12, 2022