ИНЦИДЕНТИ

Ново скандално ВИДЕО: Семерджиев кара с бясна скорост, заслепява с фенерче шофьор

Ново скандално ВИДЕО: Семерджиев кара с бясна скорост, заслепява с фенерче шофьор

novo-skandalno-video-dzhipa-semerdzhiev-354

 

 

Скандално видео се появи в социалната мрежа. На него се вижда  как убиецът на двете момичета в адската катастрофа на „Черни връх“ Георги Семерджиев заслепява с фенерче друг шофьор, съобщава GlasNews.bg.

 

 

 

Видео, публикувано от Васил Венков в социалната мрежа Фейсбук, показва как Георги Семерджиев с висока скорост изпреварва автомобила на Венков. Забележете – ситуацията се развива две седмици по-рано от деня на катастрофата в столицата, при която джигитът прегази и отне живота на две невинни момичета.

 

 

 

След изпреварването от Семержиев, Венков натиска газта и застига Георги, той предприема изпреварване, но бива засечен от „системния наркоман“.

 

 

От видеото става ясно, че Георги управлява джипа Ауди SQ7 ABT, с който предизвика ужасяващата катастрофа в столицата. Семерджиев разполага и с други луксозни возила.

 

 

Бившият футболист Семерджиев вероятно отново е бил в неадекватно състояние и под влиянието на наркотици и алкохол – това показват кадрите от видеорегистратора в автомобила на Васил Венков, който междувременно отново прави опит да изпревари джигита и отново е засечен, но този път Семерджиев спира и блокира пътя и тук е моментът на скандалното действие, което Георги предприема – вади фенерче и заслепява Венков.

 

 

 

„Господин Семерджиев всява респект с фенерче, две седмици по-рано.“, пише Васил към поста си.

 

 

 

 

 

 

 

 

А ето какво гласят и част от коментарите под поста: „Време е да отиде на топло! Там такива ги обичат много – ще стане жена на някой и ще го забавляват всеки ден по няколко пъти!“, „А колко много такива дришняри същите като тоя има на пътя… и се мислят за голямата работа.“, „Не е попаднал на точният човек да му вземе здравето. Чак пътя сече!“, „По нашия край сме свикнали с подобни индивиди. Аз направо си слизам и квото стане, ако ме бие – бие, ако не, ще му навра нещо в г*за и толкова. Очевадно е необезпокояван от закона.“

 

 

 

 

 

Иначе три дни преди катастрофата в София, автомобилът на Георги Семерджиев отново е бил на път да предизвика инцидент и на магистрала „Тракия“. В ранния следобед в неделя Атанас Атанасов и семейството му тръгват от София към Ахелой. Още на 20-ия километър на магистралата ги засича лек автомобил. „С доста голяма скорост ни размина в дясна крайна лента. Звъннах веднага на 112 да подам сигнал, че се движи неадекватно превозно средство по пътя“, това разказва той пред bTV.

 

 

 

 

Глас нюз бг

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

big_payimage-601148

С тръба в главата ударили момиче бандитите, задържани в София при опит за обир на мол, единият бе прострелян смъртоносно / СНИМКИ

септември 18, 2023
big_big_payimage-600741

Жена се озова на тавана на „Опел“ при пътнотранспортно произшествие в Хасково / СНИМКИ

септември 15, 2023
ezgif-4-8f341d01de

СНИМКИ на джипа на съдия Москова: Ужасът и последните секунди живот са били неописуеми

септември 15, 2023
34f59a967ff64fc2ab1277e200b0fd65

Най-черната новина дойде след ужаса на жп прелез край санданско село този следобед

септември 14, 2023
галин

Майката на изчезналия Галин от Русе: Видял е нещо, което не е трябвало да вижда, последно е звънял на тел. 112

септември 12, 2023
big_Screenshot_69_

Пияна с 3 промила зад волана катастрофира на бензиностанция, нападна придошлите репортери: Махайте се! Псувам ви!

септември 10, 2023