ОБЩЕСТВО

Бащата на Семерджиев проговори за първи път – ето какво се е случило часове преди катастрофата

Бащата на Семерджиев проговори за първи път – ето какво се е случило часове преди катастрофата

 

big_1a9c

 

 

Малко преди тежката катастрофа, причинена от Семерджиев, отнела живота на две млади жени, Георги е бил на семейна вечеря в дома на родителите си.

 

 

В моето съзнание е, че не съм създал човек, майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило. Това заяви пред bTV Константин Семерджиев – бащата на Георги Семерджиев, който е обвиняем за тежката катастрофа в София, при която загинаха две жени.

 

 

Бащата на Семерджиев добави, че е бил на мястото на катастрофата два часа след фаталния инцидент, а въпросната вечер малко преди катастрофата всички са били на семейна вечеря и родителите му не са забелязали нищо нередно, иначе е нямало да го пуснат да се качи на автомобила.

 

 

Константин Семерджиев призна, че не са знаели, че Георги има проблеми с наркотиците. Той е живеел отделно в квартал „Лозенец“ и именно те са съдействали и са посочили адреса му, където малко по-късно беше и арестуван Георги Семерджиев.

 

 

„Той беше на вечеря вкъщи и нищо не подсказваше, че това нещо се е случило с наркотиците. Тръгна си от вечерята около 20:30 ч. някъде. Преди това отиде да вземе брат си от работа. Пет нощи не съм спал и не знам накъде да тръгна. Излизам от вкъщи, гледам хората около себе си, имам чувството, че всички ме гледат и се връщам обратно вкъщи“, заяви баща му.

 

 

Междувременно се появиха още ексклузивни неизлъчвани кадри, заснети броени минути след тежката катастрофа с две жертви на бул. „Черни връх“ от охранителни камери в района, на които се вижда бягащ мъж. Предполага се, че това може да е Георги Семерджиев.

 

 

 

 

Сигналът за инцидента, при който загинаха две млади жени, е подаден към 23:08 часа. 4 минути по-рано охранителни камери, заснемат бягащ мъж, отговарящ на описанието на Георги Семерджиев. Той тича по тротоара на бул. „Арсеналски“. На кадрите се вижда, че мъжът е обут само с една маратонка на левия си крак.

 

 

В дома на Семерджиев е открита лявата му маратонка, а дясната – в автомобила, съобщава Би Ти Ви.

 

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
Image_17667510_40_0

Мъжът, осквернил гроба на патриарх Неофит, няма досие и не е лежал в психиатрия

април 17, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
37d999ae-4bb9-48f5-80ed-ffb72df19948

Цветни обувки на ток – модерен акцент към вашия тоалет

април 16, 2024