Коментари

България се превръща в прифронтова държава. Навлизаме в енергийна мизерия и ежедневен недоимък

България се превръща в прифронтова държава. Навлизаме в енергийна мизерия и ежедневен недоимък

 

чуковbc-2-crop-c0-5__0-5-750x400-70_qMvVoNz-crop-c0-5__0-5-750x400-70

 

 

Драмата с руските дипломати в България се разви съгласно предварително набелязаните планове на куриращите нашата страна външни фактори.

 

Кирил Петков е само безсубектен инструмент на чужда геостратегия в България. Изказаното предположение от някои, че посланик Митрофанова блъфира, е меко казано изпълнено с предварителни, но неоправдани нагласи и желания.

 

Ходовете на руското посолсто в София са координирани и съгласувани с Москва, която очевидно допуска прекъсване на дипломатическите отношения между Русия и България. От днес България е в група, съставена от следните държави: Естония, Латвия, Литва, Полша, Украйна, Румъния, Молдова и Турция. Това е разширеният вариант на „Междуморието“ („Интермариум“), което има предназначение на „бодлива тел“ около югозападните граници на Русия.

 

 

И има релефна военна проекция. България (нейната територия) се превръща в прифронтова държава. Последствията за България ще бъдат подобни на тези за страните от Прибалтика. Предстоят драматични моменти в нашата икономика и нарастване на социалното напрежение. Навлизаме в енергийна мизерия и ежедневен недоимък.

 

 

Подкрепата на ЕС и НАТО на действията на Кирил Петков е косвено доказателство, че нашата страна се ангажира тотално с най-агресивната и антируска зона в Източна Европа.

 

Макрон излъга доверието на наивните, глуповати и продажни управляващи в София. Френският президент нанесе унищожителен удар върху културния канон на българския народ с премахването на „историческите подробности“ в делегираната от София преговорна рамка на ЕС със Северна Македония.

 

 

Мисля, че повечето от българите се убедиха, че не са нищо повече от „разходен материал“ в Голямата игра на набиращата обороти Трета световна война.

 

Боян Чуков
Фейсбук

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024