ОБЩЕСТВО

Избягалият Георги Семерджиев е заловен от СДВР и отряд „Кобра“

Избягалият Георги Семерджиев е заловен от СДВР и отряд „Кобра“

друсалimage

 

 

Издирваният за смъртта на двете момичета при автомелето от снощи в столицата Георги Семерджиев е задържан от полицията. Той най-вероятно ще твърди пред ченгетата, че колата му е била открадната часове преди трагедията, твърди Лупа БГ.

 

 

Издирваният за снощната катастрофа с две жертви е бил задържан от СДВР и отряд „Кобра“, пише  „24 часа“ от държавното обвинение. Цялата полицейска дирекция е работила по издирването на мъжа.

 

 

Разследването обаче се води от Националното следствие. Ясен Тодоров, който беше член на ВСС преди години, беше на място. Той е зам. шеф на службата.

 

 

 

До момента бившият футболист се укриваше най-вероятно в гора край София, за да се изчисти дрогата и алкохола от кръвта му. Предполага се, че е звъннал няколко телефона на близки приятели, с които да си уреди алиби за фаталната вечер.

 

 

Lupa.bg видя, че полицейски патрулки проверяват коли, както в София, така и при изходите на столицата, за да не може помагач да помогне за бягството на бившия футболист.

 

 

Както медията ни първа писа, предполага се че мелето е предизвикано след употреба на алкохол и няколко вида силни наркотици.

 

 

 

На 11 юни столичната Пътна полиция е взела книжката на Георги Семерджиев заради употреба на 2 вида амфетамини. Именно това е козът на бившия футболист да твърди, че не е бил зад волана, защото няма книжка, а Аудито му е било откраднато.

 

 

Семерджиев щял да се прави до последно на жертва, въпреки че всички, които го познават биха казали, че за него не било проблем да шофира без книжка.

 

 

Джигитът често заобикалял закона и се правил на мъж пред приятелите си.

 

 

Преди 3 седмици Семерджиев е бил спрян от патрул в столичния кв. „Студентски град“, защото имал неадекватно поведение на пътя. При проверката, полицаите открили наличието на двата вида дрога. Веднага взели книжката му, която се оказала швейцарска. С нея не спрял да не спазва правилата. Имал 84 взети контролни точки. Една шофьорска книжка има 39.

 

 

Тепърва ченгетата ще доказват, че парите с които парадирал Георги Семерджиев са от търговия с дрога, за което той има и предишни издънки.

 

 

 

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024