Коментари

Истината е, че Русия не дава нито лев в България. Не защото е морална, а защото няма нужда. Хората тук я обичат безплатно

Истината е, че Русия не дава нито лев в България. Не защото е морална, а защото няма нужда. Хората тук я обичат безплатно

 

 

Дачковqvor-dachkov-merkel-kara-borisov-da-iska-goreshta-tochka-328012

 

 

Всички журналистки, които минаха през леглото на Бойко Борисов, пипаха му мускула и междувременно обслужваха всяка власт, която българския гламав гласоподавател изтикваше със свободни и напълно безотговорни избори, днес кудкудякат като мисирки четирите хиляди лева от Путин, пуснати от себеподобна лека жена съвсем целенасочено от израелския пиар на ПП (трошат пари за глупости:)).

 

 

 

Конкретното число се запомня, а не дали историята зад него е вярна или не.

 

 

Затова и Бориславова (вземала 15000 на месец от държавната ББР без да прави нищо, има публикуван договор с нейното име) я изтърси, за да се тиражира и влезе в ежедневна употреба от платени и неплатени глупаци. Истината е, че Русия не дава нито лев в България.

 

 

Не защото е морална, а защото няма нужда. Хората тук я обичат безплатно. Не така стои този въпрос за САЩ. Потрошиха стотици милиони, за да отгледат една малка и неприятна група от клакьори, които им похарчиха парите напразно, допринасяйки за най-русофилските настроения в страна от ЕС.

 

 

Местният американски слугинаж, съставен предимно от бивши комунисти, треторазрядни доносници на ДС и по-младите метреси на мутренския преход, роди уродливи плодове.

 

 

Накара убедени американофили като мен да се отвратят от примитивната и безкултурна арогантност на Щатите. Те плащат директно на журналисти, магистрати, политици и анализатори (публично е) от 30 години, за да се държат като агенти на късния соц.

 

 

Партийни комисари със сектантски дух.

 

 

И става все по-зле. Техните български платени чиновници не могат да предизвикат друго, освен потрес. Знам ги поименно и ги познавам добре.

 

 

Те излъчиха най-некадърното и мошеническо управление в историята на прехода в лицето на Кирил и Асен и то казва всичко за тази общност и този 30 годишен проект. Зрелищен провал.

 

 

Явор Дачков, фейсбук

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024