ИНЦИДЕНТИ

Ново скандално ВИДЕО: Семерджиев кара с бясна скорост, заслепява с фенерче шофьор

Ново скандално ВИДЕО: Семерджиев кара с бясна скорост, заслепява с фенерче шофьор

novo-skandalno-video-dzhipa-semerdzhiev-354

 

 

Скандално видео се появи в социалната мрежа. На него се вижда  как убиецът на двете момичета в адската катастрофа на „Черни връх“ Георги Семерджиев заслепява с фенерче друг шофьор, съобщава GlasNews.bg.

 

 

 

Видео, публикувано от Васил Венков в социалната мрежа Фейсбук, показва как Георги Семерджиев с висока скорост изпреварва автомобила на Венков. Забележете – ситуацията се развива две седмици по-рано от деня на катастрофата в столицата, при която джигитът прегази и отне живота на две невинни момичета.

 

 

 

След изпреварването от Семержиев, Венков натиска газта и застига Георги, той предприема изпреварване, но бива засечен от „системния наркоман“.

 

 

От видеото става ясно, че Георги управлява джипа Ауди SQ7 ABT, с който предизвика ужасяващата катастрофа в столицата. Семерджиев разполага и с други луксозни возила.

 

 

Бившият футболист Семерджиев вероятно отново е бил в неадекватно състояние и под влиянието на наркотици и алкохол – това показват кадрите от видеорегистратора в автомобила на Васил Венков, който междувременно отново прави опит да изпревари джигита и отново е засечен, но този път Семерджиев спира и блокира пътя и тук е моментът на скандалното действие, което Георги предприема – вади фенерче и заслепява Венков.

 

 

 

„Господин Семерджиев всява респект с фенерче, две седмици по-рано.“, пише Васил към поста си.

 

 

 

 

 

 

 

 

А ето какво гласят и част от коментарите под поста: „Време е да отиде на топло! Там такива ги обичат много – ще стане жена на някой и ще го забавляват всеки ден по няколко пъти!“, „А колко много такива дришняри същите като тоя има на пътя… и се мислят за голямата работа.“, „Не е попаднал на точният човек да му вземе здравето. Чак пътя сече!“, „По нашия край сме свикнали с подобни индивиди. Аз направо си слизам и квото стане, ако ме бие – бие, ако не, ще му навра нещо в г*за и толкова. Очевадно е необезпокояван от закона.“

 

 

 

 

 

Иначе три дни преди катастрофата в София, автомобилът на Георги Семерджиев отново е бил на път да предизвика инцидент и на магистрала „Тракия“. В ранния следобед в неделя Атанас Атанасов и семейството му тръгват от София към Ахелой. Още на 20-ия километър на магистралата ги засича лек автомобил. „С доста голяма скорост ни размина в дясна крайна лента. Звъннах веднага на 112 да подам сигнал, че се движи неадекватно превозно средство по пътя“, това разказва той пред bTV.

 

 

 

 

Глас нюз бг

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

8143f4ea8c7e408481670258d8d7fcc8

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх Антим I“: Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

март 18, 2024
171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
мотор

Трагедия: Първородният син на известен пловдивски бизнесмен загина нелепо с мотор / СНИМКИ

март 5, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024
Image_17282796_40_0

Скитникът с безплатния интернет „Червеният пират“ си признал всичко, обявиха МВР-шефове

март 1, 2024