ОБЩЕСТВО

Полицайката от катастрофата със Семерджиев: Скоро всички ще си сърбате попарата от написаното по мой адрес

Полицайката от катастрофата със Семерджиев: Скоро всички ще си сърбате попарата от написаното по мой адрес

big_phplpa9sa_559x345

 

 

Симона Радева, за която източници на разследването твърдят, че е служителката на МВР, помогнала на Георги Семерджиев да се укрие, излезе с първи коментар след случилото се в социалните мрежи.

 

 

„Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве.

 

След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички „злобни човечета“ и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!”, написа Симона Радева в личния си профил във Facebook, пише Новини.бг.

 

 

Радева често е обновявала профила си във фейсбук, видя “24 часа”. Само преди месец пише със съжаление, че момичетата вече не се печелят с уважение и отношение, а със скъпи коли. Отношенията между половете са една от темите, които най-много я вълнуват.

 

 

Гаджето ми реши да ми вземе телефона, за да види дали му изневерявам. И там намери скрийншотовете, където той го прави. Май му стана тъпо… пише Симона Радева. Тя демонстрира и проруски афинитет. В един от статусите е публикувала снимка, на която Кирил Петков и Асен Василев са един до друг. Надписът гласи, че най-бедната страна в ЕС плаши Русия със санкции. А отдолу Владимир Путин вдига наздравица с думите “За вас, идиоти!”.

 

 

Изразила е и подкрепа за полицаите, охранявали протестите срещу главния прокурор и правителството от лятото на 2020 г. Пише, че е престъпление да се тормозят органите на реда, които са там, за да изпълняват служебните си задължения.

 

 

След като се разбра, че Симона може би е помагала на Семерджиев, профилът ѝ във фейсбук се напълни с коментари на хора, които я обиждат заради връзката ѝ с шофьора, погубил два човешки живота.

 

 

Едната жертва на катастрофата е 26-годишната Христина Дилева, студентка в Софийския университет.

 

 



 

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
Доц._Андрей_Чорбанов_6274957821127726242_2408442630338807554_original

Проф. Андрей Чорбанов: Ваксината срещу коклюш не е за възрастни. Крие риск от тежки нежелани реакции

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
php1gkx09_559x345

България пред епидемия от коклюш: До месец болните ще бъдат най-малко хиляда

април 22, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024