Политика

Изхвърлиха Ал. Йо. като мръсно коте от шествието за Украйна, той псува като каруцар и налита на бой (ВИДЕО)

Изхвърлиха Ал. Йо. като мръсно коте от шествието за Украйна, той псува като каруцар и налита на бой (ВИДЕО)

19c8df15cde87508f8e6562b540668de

 

 

 

След концерта, организиран от Украинския Дом във Варна по повод Деня на независимостта на страната, се разиграха батални сцени с основен участник – тежкотонажния евродепутат Александър Йорданов.

 

 

 

Закичен с украинско знаменце, Ал. Йо. цъфна до украинския посланик Виталий Москаленко и се сбута за снимка. Старият седесар обаче беше бурно освиркан от присъстващите и позорно изгонен от трибуната.

 

 

Обиденият демократ отвърна със серия попържни и налетя на бой, като обвини организаторите, че са се съюзили с комунистите. По всяка вероятност Йорданов имаше предвид участието на градската десница заедно с БСП в кабинета „Петков“.

 

 

В крайна сметка Йорданов затътри едрото си тяло далеч от събитията. А ето как заместник-областният управител на Варна Павел Попов описва събитията:

 

 

Пълни самопризнания: обект на вербалната агресия на Александър Йорданов съм аз. Евродепутатът от ГЕРБ-СДС се беше качил на сцената при отбелязването на националния празник на Украйна, за да се снима с посланика и всеотдайните доброволци от Украински дом. Полина Станчева, една от доброволките, го попита защо прави това, след като е бил предупреден, че е нежелан. Йорданов започна да вика срещу нея, че е никоя, хвана я за врата.

 

 

Тогава се намесих, казах му да спре да хулиганства и че като представител на ГЕРБ няма морално право да търси признание, а трябва да понесе отговорността за Турски поток. Последва сцената от видеото; то свършва точно преди г-н евродепутата да ми закрещи, че той е единственият евродепутат, който защитава Украйна. Нямах възможност да го попитам защо останалите евродепутати от ГЕРБ не я защитават…

 

 

Готови сме да предоставим на г-н Йорданов възможност да сподели своята версия за грозната случка.

 

 

lupa.bg

Политика

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024