Политика

Костадинов: Държавата е завзета, овладяна, 100% контролирана от американските служби

Костадинов: Държавата е завзета, овладяна, 100% контролирана от американските служби

 

big_11

 

 

„Фондация „Америка за България“ е пряко издържана от американското правителство. Тя е американски инструмент, с който се моделира общественото съзнание и гражданските нагласи в дадена държава. Предвидили сме законопроект, базиран на американски закон от 1938 г. – „Закон за регистрация на чуждите агенти“.

 

 

Този законопроект ще бъде реализиран, когато „Възраждане“ има самостоятелно мнозинство“. Това каза пред БНР лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов. Според него „държавата е завзета, овладяна, 100% контролирана от американските служби“.

 

 

По думите му, „гражданското общество е подменено, фалшиво, чуждо, изцяло на финансиране отвън, а така се създава мощна заблуда за гражданските нагласи в нашата страна, които нямат нищо общо с реалните нагласи на българските граждани“.

 

„Американците първо си купиха анализатори. После им създадоха неправителствени организации, носещи гръмкото название „институти“. След това си купиха медии. Затвориха кръга напълно, когато успяха да овладеят и политическите партии. По-голямата част от политическите лидери отиват на отчет в американското посолство. Държавата е завзета, овладяна, 100% контролирана от американските служби“.

 

 

Според него действията на служебния кабинет са колебливи – опитват се да покажат на обществото истинския облик на управлението на четворната коалиция, но не стигат докрай, за да покажат „най-шумно премълчаваната обществена тайна – решенията на българските управляващи са по инструкция на американската посланическа служба в България“.

 

 

 

В предаването „Политически НЕкоректно“ Костадинов допълни, че българската политика е доминирана от лъжци.  „България трябва да се управлява от правителство с хоризонт за поколения напред. Въпросът с газа и енергоизточниците трябва да се реши кардинално и радикално за години напред. Икономиката не търпи такива стресови ситуации“, каза лидерът на „Възраждане“.

По думите му на 2 октомври няма да се проведат просто поредните избори, а референдум за това дали България да продължи да съществува като държава: „С тази политика, която водят нашите управляващи, не съм сигурен, че България ще я има на картата след 5-10 години… България има нужда от мъже, а не от мижитурки в управлението“.

 

 

 

 

Лидерът на „Възраждане“ посочи, че ако партията поеме управлението на страната, ще направи така, че България да се превърне от обект в субект на международното право:  „И няма да позволяваме вътрешните ни интереси да бъдат доминирани от общностни и евроатлантически интереси“.

 

 

За него енергийната криза е съзнателно осъществена и продуцирана от бившия премиер Кирил Петков.

 

 

Интервюто с Костадин Костадинов можете да чуете в звуковия файл.

Политика

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024