Коментари

Една минимална частична мобилизация с едни 300 000 пълнокръвни руснаци и вие сте с коремни спазми

Една минимална частична мобилизация с едни 300 000 пълнокръвни руснаци и вие сте с коремни спазми

 

марковbig_22

 

 

Когато предупреждавах крехките психики за истинските опасности, те тържествуваха за някаква неясна, почти тяхна победа по украинските земи. Сега, когато първия цикъл е завършен успешно за Русия и следва пореден военно-политически цикъл на световната сцена, евроатлантическите лидери и техните поданици се наакаха. Буквално.

Ами този път идват руските господа!

 

 

Истинските руснаци, не тия които наричахте сепаратисти. Лично аз положих титанични усилия да не идват, но вие се оказахте по-глупави от мен и ги поканихте на бойното поле. Дано поне сега разберете, че разъумът не е ваш предизборен аксесоар, а недостижимо за вас желание. Да си разумен означава да мислиш, а не да повтаряш като папагал опорките на европейските бюрократи, които са потънали до гуша в корупционни и други престъпления.

 

 

 

 

Сега вече ще видите като бял ден истинските руски с пълното им въоръжение и възможности. Ще можете да премерите лично силите си с тях и да разберете, че сте недъгави глупаци, които не стават за нищо. Но дали ще ви стиска да се изправите срещу истинската руската армия? О, зная, че искате да опитате отново и отново, но нещо невидимо ви спира да тръгнете. И правилно, защото сега не сме във времето на ВСВ, а почти век след нея. Век достатъчен да превърне желанията ви за храна в космическа пепел. Тежко е да си слаб, зная, но понякога нещата не винаги са такива, каквито изглеждат отстрани.

 

 

 

Една минимална частична мобилизация с едни 300 000 пълнокръвни руснаци и вие сте с коремни спазми. Веднага получихте коремно разстройство! Ами ако беше пълна мобилизация? Е, можеше да не се случи, но явно искате да посетите историческия нужник, преди да потънете в него. И не защото сте лоши, а защото правдата не е на ваша страна. Вие сте космическа храна, която ще се разпилее във Вселената така, както и се е появила.

 

 

 

Идват руснаците и ви е страх, нали!

 

 

Събудихте мечката а сега треперите въоръжени с вашия глуповат нацизъм и илюзии за технологично и икономическа превъзходство. Имам добра новина за вас – мечката никога не се е прибирала под дулото на оръжия в хралупата си. Никога. И сега няма да влезе там на никаква цена. Тази разярена руска мечка ще ви преследва дори когато спите и ще ви намери в най-забитото кътче във Вселената. Не се съмнявайте! В последната си минута ще бъдете сами с нея и ще забравите всичко, което сте знаели. Такава е съдбата на глупака.

 

 

Руснаците се изправиха, господа! И Бог да пази праведниците помежду ни.

 

 

Николай Марков

Коментари

More in Коментари

чуковbc-2-crop-c0-5__0-5-750x400-70_qMvVoNz-crop-c0-5__0-5-750x400-70

Боян Чуков: Светът се готви за война, Европа е в паника

септември 21, 2022
бонев638-140234-1_wide

Бонев: Путин загуби психологическата война, сега трябва да удари с цялата мощ на руската армия

септември 20, 2022
Бонев

Българските мисирки от телевизорите днес отразиха погребението със самовнушението, че и те са от кралско потекло

септември 19, 2022
307983270_10228905976534694_7285863857143406784_n

Георги Кадиев: Вървим към двуполюсен модел и нова желязна завеса

септември 19, 2022
марковbig_22

Много ме боли за украинските момчета, които загиват хвърлени като животни в неравен и напълно необоснован бой

септември 19, 2022
КЕВО

За кого ще бие камбаната на 2 октомври?

септември 15, 2022