Политика

Камен Воденичаров готов да хване шмайзера: Не ме е страх от Путин и брътвежите му

Камен Воденичаров готов да хване шмайзера: Не ме е страх от Путин и брътвежите му

 

1403503

 

 

„Не ме е страх, че Путин може да започне ядрена война! Защото освен неговото „копче“ за бомби, има и други копчета, които могат да бъдат натиснати от наша страна – на общия отбранителен съюз, от който България е част. Хората трябва да са наясно, че нашата държава не е самостоятелна единица, летяща свободно в пространството, каза пред „България Днес“ актьорът, режисьор и сценарист Камен Воденичаров.

 

„Путин върви към трета световна война от ден първи, в който влезе в Украйна и каза, че иска да заличи една независима държава“, продължава Воденичаров. – Хората, които той води в политически план, са полудели от алчност и желание за завладяване на стари територии, останали от бившия СССР само в главите им. Тези хора, от сегашното управление на Русия, няма да се спрат! Те ще свършат зле! Единственото нещо, което ние можем да направим, е хладнокръвно, с ясно съзнание, с всички сили и средства да се подготвим за съпротива към този човеконенавистен режим“ – категоричен е култовият водещ.

 

Той разказва, че в казармата е бил санитарен инструктор и завършил школа, от която има ранг на нещо като младши фелдшер в редиците на военномедицинските части на Българската армия.

 

„Така че, ако се наложи мобилизация у нас, ще отида, естествено! Освен това стрелям много добре. Поддържам форма, като посещавам различни стрелбища. Имам отношение към оръжията, затова не ме е страх!“ – казва Воденичаров.

 

Според актьора подобни неприятни мигове обикновено насочват артиста към творчество и вадят от него най-доброто. За жалост, нещото, което излиза от Камен Во този момент, било само гняв и тъга.

 

„Защото режимът на Путин прави от Русия една злобна, нещастна и заядлива държава, каквато в моите представи всъщност не е. Обикновените руски хора са много различни от управляващите ги. Те са такива, каквито сме и ние, българите. Лошото е, че голяма част от тях са жертва на зверска медийна пропаганда.

 

 

Следя руските канали и виждам колко ужасяващо нелепо е онова, с което пълнят главите им. Няма нищо страшно в брътвежите на един откачил човек и шайката разбойници около него. Ние трябва да защитаваме ценностите и постиженията си. И ако трябва да се сбием, ще се сбием!“ – казва водещият.

Политика

More in Политика

селфи

Живко Коцев признал за чадъра над контрабандните канали и сам дал показания срещу Петя Банкова

април 7, 2024
lena-kotsev-655x490

Лена цепи мрака: На лицето на Живко Коцев е изписано, че не е престъпник…

април 7, 2024
гаджев

Христо Гаджев, ГЕРБ: Веднъж съм бил в кабинета на Кирил Петков и вътре ме чакаше Пеевски

април 7, 2024
1010x570

Съдът: Има данни за съпричастност към престъпната дейност на Живко Коцев, да стане обвиняем

април 6, 2024
phpg3xftw_559x345

Борисов и Пеевски са наредили кабинета на Главчев, няма да се коалираме с тях, обеща Киро

април 5, 2024
Асен Василев-6

Радев поиска от служебния кабинет да направи ревизия на финансите на Асен Василев

април 5, 2024