Коментари

Много ме боли за украинските момчета, които загиват хвърлени като животни в неравен и напълно необоснован бой

Много ме боли за украинските момчета, които загиват хвърлени като животни в неравен и напълно необоснован бой

 

марковbig_22

 

Много ме боли за украинските момчета, които загиват хвърлени като животни в неравен и напълно необоснован бой. Имаше и мирен път за решаване на проблема.

 

 

 

Разбирам интересите на чуждите сили, които вършат това престъпление срещу човечеството с лека ръка. На кой му пука за някакви украинци!? Разбирам и нашите платени говорители на световното задкулисие, но не разбирам телешкия възторг на така наречената градска интелигенция по темата.

 

 

Това говори, че ние нямаме градски хора най-малко интелигенция, защото в погледите на тези хора има само съвършена глупост и скодоумие. Претенцията, че те представляват „разъумът“ е меко казано налудничева.

 

 

 

 

Не зная какво разбират те от „контраатаки“ но съм сигурен, че в главите им няма мозък, а само жажда за грантове и тъпкане на сметки с евро и долари. Толкова са жалки, че не заслужават дори нашето презрение. И жалко, че заради публичното поведение на такива грантови екземпляри умират милиони невинни души по света, а други се измъчват в мизерия и глад.

 

 

Но тях не ги интересува съдбата на обикновения човек, а само тяхната подкупна грантаджийска душица. Тях не ги стигат куршумите и снарядите от „контраатаките“ на голите охлюви, защото те стоят на топло и лапат черен хайвер с шампанско.

 

 

Лесно се воюва с чужди ръце!

 

 

И Бог да им е на помощ на грантаджиите и говорителите на сатаната, когато и украинците го осъзнаят. Защото денят на истината ще дойде и броят на безсмислените жертви /който днес е най-секретната информация/ ще стане ясен в едно с тоталната държавна катастрофа за Украйна, ораганизирана и проведена от напълно фалшиви съюзници. Моята човешка и професионална цел е да има колкото може повече живи украинци след конфликта!

 

 

Целта на всички останали говорители и съучастници в престъплението е да няма живи украинци след края на конфликта, за сметка на защита само на американските интереси в собствената ни държава, Украйна и навсякъде по света. Срещу солидно заплащане като наемници.

 

 

 

Една от двете страни е светла другата тъмна! Моята е светлата.

 

 

Николай Марков

Коментари

More in Коментари

chukov

Боян Чуков: В Киев ври и кипи. Зеленски ще опере пешкира. Няма как

ноември 29, 2023
уродливо

Падналият сняг показа уродливото лице на липсващата държава

ноември 26, 2023
dnes-16-maiki-blagodariat-boga-milostta-293

Днес 16 майки благодарят на Бога за милостта към рожбите им! Ами ако беше се случило най-страшното…

ноември 24, 2023
peevski-pp-db-655x369

Как активните борци срещу Пеевски от ПП-ДБ му станаха подчинени. Да, Доган е прав – той е феномен

ноември 23, 2023
шахматистки

В жалката ни териториална колония, пари за амеркански бракми има, но за талантливи деца няма

ноември 22, 2023
960x540

Неуважаеми политици, нямате ни срам от хората, ни страх от Бога. Но, Той ни гледа и въздава справедливост. Не го забравяйте

ноември 20, 2023