Политика

Скандал! „Възраждане“ показа тайния план на правителството за въвеждане на еврото / ВИДЕО

Скандал! „Възраждане“ показа тайния план на правителството за въвеждане на еврото / ВИДЕО

 

d5611ce9a3f44deb87536a3cfb0d1966

 

 

ПП „Възраждане“ представи документи за затаен план за въвеждане на еврото

Правителството планира да похарчи 10 млн лева, като начало, за да пропагандира незаконно приетия план за въвеждане на еврото. Всичко се върши тайно, защото се планира директно купуване на медии, журналисти, „инфлуенсъри„. Сега ще покажем и съответните документи“, пишат от партията.

 

 

 

 

По команда от Европейската комисия и Европейската Централна Банка управляващите готвят тайно пропагандна кампания, с която ще убеждават българските граждани, че искат да заменим лева с евро.
Ще вкарат пропагандата даже в учебниците на децата ни и ще ангажират целия държавен ресурс.

 

Това съобщиха на специална пресконференция от партия „Възраждане“

 

 
„Ще платим между 10-12 млн. лв. от нашите данъци на медии, социолози, инфлуенсъри, за да лъжат това, което им казва държавата.
Комуникационната стратегия е направена преди да бъде изготвен анализ за ползите и рисковете за въвеждането на еврото в България и в нея се говори само за ползи, но не и за рискове“, посочват от „Въъзраждане“.

 

 
И изнесоха следните данни:

 

 

 

– Готовият анализ вероятно няма да ни бъде представен, а ще ни бъде показана смекчена версия, която обслужва нуждите на поръчителя и на пропагандатора. Тоест ще видим публична версия на този анализ, а не оригинална.

 

 
– Важно е да знаем, че от административния чиновник до ПР-а всички застават зад кампания, която ще ни лъже, ще ни манипулира и ще ни повтаря, че искаме еврото, докато си помислим, че наистина го искаме.

 

 

 

– За целта е съставен „Координационен съвет за еврото“, с който работи екип по комуникации, в него работят дори ДАНС и ГДБОП.  

 

 
– Тези предатели на финансовия суверенитет на България ще активират платените от чужди фондации НПО-та, на които ще платят още от нашите пари, за да напишат закон за Еврото.

 

 

 
– Ще купуват и журналисти, подобно на ситуацията с Ковид 19, които ще пишат статии и ще правят предавания и репортажи по темата. Всички, които не искат еврото, няма да имат достъп до медии.

 

 

 
– Цел на пропагандната кампания са всички хора, дори децата, които ще бъдат достигани през образователните им платформи.

 

 
– Ще бъдат ангажирани всички възможни канали за информация – телевизии, радиа, НПО-та, платени от чужди фондации, външна реклама, институции – общини, банки, застрахователи, училища, университети, синдикати, асоциации, инфлуенсъри, интернет страници, социални медии и др.

 

 

 

– По примера на американската пропаганда, приложена в кампанията на „Продължаваме промяната“, ще има бус, който ще пътува, за да ни убеждава, че искаме еврото, дори в най-отдалечените места на страната ни, където комуникациите са ограничени.

 

 

 

 

– Домакинствата ще получат безадресни пратки с материали, ще бъдат достигани чрез имейл маркетинг, ще организират събития, за да ви ангажират с процеса, да ви разкажат историята за това как продават българския лев по начин, по който тази история да ни хареса, да ни направи съпричастни, да ни убеди, че имаме нужда от това. 

 

 

 
– Ще  направят българска версия на евро монети, които ще може да си закупите първи. С това целят да окажат влияние над патриотичните ни нагласи. Да излъжат българските граждани, да ни убедят, че това е патриотично и родолюбиво.

 

 

 
– Цялата тази стратегия ще има говорител на пропагандата. Лице, което ще ви внушава лъжи. Всички експерти, които успеят да купят и всички институции ще ви говорят това, което искат да ви кажат европейските бюрократи. Те  искат да откраднат финансовия суверенитет на страната ни, а ние да приемем това  с радост.

 

 

 
– Те няма да са обективни, а нашето правителство няма да работи за интересите на българските граждани, а просто ще е съучастник на тази пропагандна кампания.

 

 
– Другата гледна точка, тази за рисковете, ще бъде заглушена.

 

 

 

– Всеки търговец, който говори против еврото, ще бъде заплашен от това да попадне в „черен списък“.

 

 

 

– Всеки експерт и политик, който иска да ви каже истината, ще бъде скрит от общественото внимание и няма да има достъп до медии и обществена изява.

 

 

 
– През цялото време на провеждане на комуникационната стратегия ще ни следят, ще проучват, ще ни питат, за да разберат как се справя пропагандата и където е нужно ще инвестират още  повече пари, докато  успеят да ни излъжат.

 

 
– С две думи – хората ще се делят на две: такива, които могат да купят чрез обществени поръчки или по друг начин, и такива, които не могат да купят, но ще обвинят, че разпространяват фалшиви новини, а търговците, които се противопоставят, ще запишат в черен списък.  Те нямат анализ, но ще ви успокояват, че страховете ви за покачващи се цени са неоснователни.

 

 

 

 
На 2 октомври България отива на избори като на референдум, а ние избираме между финансовия суверенитет или монетарната зависимост, между истината и лъжата.

 

 

Пресконференцията на „Възраждане“ може да видите тук:
https://www.facebook.com/kostadin.eu/videos/457202276361482

 

 

 

 
Цялата комуникационна стратегия е в прикачен файл: CS-confidential

Политика

More in Политика

big_big_145afb7

Депутат от „Възраждане“ поиска смъртно наказание за Тагарев

декември 1, 2023
big_payimage-593088

Зеленски иска още оръжия, благодари на Денков за „силната реч в ЕП“, която той произнесе пред празна зала

декември 1, 2023
борис бонев - 2

ПП-ДБ и „Спаси София“ се отказаха от Борис Бонев, няма да издигат кандидат за председател на СОС

ноември 30, 2023
пред бой

Напрежението ескалира: Депутати пред бой в парламента, спряха заседанието / СНИМКИ

ноември 30, 2023
захароваbig_big_010184c_1_

Лавров е прелетял на път за Скопие над територията на Турция и Гърция. България е отказала разрешение заради Захарова

ноември 30, 2023
лори-2

Лорер се прехласна по Пеевски – станал „говорител на евроценностите“, Ицо Хазарта му се скара

ноември 29, 2023