Политика

Валери Симеонов се ожени за Венера

Валери Симеонов се ожени за Венера

big_payimage-481588

 

 

Валери Симеонов се ожени на стилно сватбено тържество в курорт в кв. Сарафово в Бургас.

 

Ето какво пише „Флагман“ за сватбата:

 

 

„Бившият вицепремиер на държавата (2017-2019 г.), създател на  медийното явление ТВ „СКАТ”, почетен председател на Националния фронт за спасение на България и най-яркият образ на патриотизма у нас – Валери Симеонов, сключи брак с жената, която стоеше незабележимо до него в най-тежките години докато той воюваше с олигархията и корупцията в държавата.

 

 

Изисканото сватбено тържество се състоя на морския бряг в бургаския кв. Сарафово. Присъстваха най-близките съратници на Симеонов и приятелите му, които отпразнуваха важната за новото семейство дата 1 септември 2022 г. във VIP залата на стилния ресторант.

 

 

Булката Венера Тодорова среща Симеонов преди повече от 6 години, когато влиза в актива на НФСБ и е предложена за областен координатор за София и Северозападна България. Тя има собствен бизнес в областта на търговията. При личното им запознанство през 2017 г. двамата бързо осъзнават, че са създадени един за друг и че освен общите политически възгледи, ги сближава и любовта. Оттогава насам те са заедно през цялото време. Никой обаче не подозира за връзката им и дълбоките чувства докато Валери Симеонов служи на държавата.

 

 

 

След финала на 44-ото Народно събрание, на което Симеонов бе зам.-председател, той и Венера се оттеглиха от активния политически живот и се посветиха един на друг, както и на най-близките си – възрастните им родители и децата им.

 

 

Изненадата по време на празничната вечеря бе, че младоженците бяха поздравени с живо включване от Лондон. Ирис – съпругата на рок легендата Джон Лоутън – Ирис, и синът му Патрик.

 

 

 

„Изключително съм горд, че познавам вас двамата – вие сте прекрасни хора, които направиха много за семейството ми. Радвайте се на този прекрасен свят, на истинската любов и знайте, че всичко в този живот е възможно”, каза Патрик в знак на признателност за издигнатия от Валери Симеонов паметник на баща му в Камен бряг. Неочаквани обстоятелства възпрепятсваха полета им до Сарафово.

Политика

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024