Коментари

Николай Марков: Експлоатират невежеството!

Николай Марков: Експлоатират невежеството!

марковbig_22
Имало е периоди в българската история в които всички българи са били русофили.
Както руснаците и до днес са българофили. След акта на Съединението нещата излизат извън контрол и има обективни, социални, икономически и политически причини за това. Започва нов етап на култивирана русофобия, която поне има естествени корени и обусловеност.
Вярно е, че малко българи знаят тези неща и дълбочината на процесите по темата и затова политиците ни злоупотребяват почти един век с тези работи.
Експлоатират невежеството!
В наши дни в България няма автентични русофоби, макар, че има една обществена прослойка, която много иска да се идентифицира като такава. Полагат лични, професионални и други усилия за своята нова идентичност, но всъщност се превръщат в нарицателно за натурален балкански тарикат. Микроорганизъм, от философска гледна точка, който няма много материал за научно изследване и прочее коментари по него. Не могат да разберат тези паразити, че за да бъдеш русофоб трябва да имаш първо базова интелигентност, която те нямат, а после и много знания. Последните хич ги нямат.
По тези причини трябва да спрем до омразата на човек към човека. Тя е силата която ги задвижва и превръща в чудовища без да съзнават това превъплащение. Да мразиш някого защото е такъв не изисква особена интелигентност, нито качества. Достатъчно е да си прост и скодоумен тип, който се задвижва единствено от агресивната си посредственост. И живее чрез нея!
Ако попадне в политически среди обикновено прегръщат нацистката идеология с всичките й екстри за модела. Смятат, че това е особена сила, която им дава право да налагат собствени виждания по всички теми на живота и смъртта.
Нацизмът според мен ще пострада отново! Той е по-жив отвсякога и ще изгуби окончателно битката. Не защото трябва да се случи, а защото е задвижван от омраза към обикновения човек. Тежко въоръжената аристокрация и нейните производни скрити зад така наречения „западен свят“ ще загинат окончателно и завинаги. И те го знаят много добре.
Николай Марков, фейсбук

Коментари

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024