Политика

Полиция е дошла в БНТ след огромния скандал в „Панорама“ в петък вечер, днес свадата продължава

Полиция е дошла в БНТ след огромния скандал в „Панорама“ в петък вечер, днес свадата продължава

 

c96b27971b1b728cdc52069b952057ac

 

 

Светослав Витков от „Глас Народен“ реши да сподели мнението си в социалната мрежа, във връзка с огромния скандал, който се разрази в студиото на „Панорама“ по БНТ в петък вечерта.

 

 

Водещия Бойко Василев се наложи да разтърве Димитър Митев от „Българска Социалдемокрация – Евролевица“ и лидера на „Глас народен“ Светльо Витков, след като музикантът се обърна към представителя на Евролевицата с думите: „Кои сте вие, комунисти ли сте“, припомня „Марица“.

 

 

Ето какво написа днес Витков в личната си „Фейсбук“ страница:

Старомоден съм и не съм либераст! Мъжът има две неща, които първо трябва да брани:

Чест и Семейство!

Всеки, който удари по тях… ще трябва да понесе и ответното ехо!

 

 

Вчера… някакъв пикльо и слуга на крадеца Лупи, ме нарече в ефира на Панорама – “чалга певец”?!

Който не се е научил на уважение, има повече зъби в устата си, отколкото заслужава!

Извинявам се само за това, че смелото на приказки комунистче не излезе навън, а викнаха полицията долу… но вярвам, че България е малко място!

 

 

 

Другият участник във вчерашната свада Димитър Митев също коментара в мрежата:

 

 

Снощи участвах в предаването „Панорама“ от БНТ в качеството ми на на кандидат за народен представител от ПП „Българска Социалдемокрация – Евролевица“.

 

 

Въпреки различните ни позиции с другите участници, запазихме някакво уважение. С изключение на едно лице, което нямаше представа какво прави в телевизията и няма представа защо участва на изборите освен, вероятно, да се бори за субсидия или като други лумпени да компрометира кампанията и да демотивира избирателите. Няма как да търпя някой да обижда нашата партия, идеите и кандидатите й сред, които са редица български професори.

 

 

Считам, че извън селянията на човека с голата глава се казаха смислени послания. Доста по-смислени от това, което представителите на някои от парламентарните партии могат да формулират.

 

 

Огромният скандал се разрази в студиото на „Панорама“ по БНТ в петък вечерта. Наложи се водещият Бойко Василев да разтърве Димитър Митев от „Българска Социалдемокрация – Евролевица“ и лидера на „Глас народен“ Светльо Витков.

 

 

„Кои сте вие, комунисти ли сте“, обърна се Витков към представителя на Евролевицата. „Ние сме партия Евролевица на Александър Томов“, отвърна му Митев. Това провокира Витков да отправи гневни критики към Александър Томов. Тогава на свой ред Митев заяви, че не иска да слуша „някакъв чалга певец“.

 

 

Светльо Витков се ядоса, стана от мястото си и се насочи към Митев. „Айде, излизай навън да се разправяме“, обърна се Витков към човека на Томов. Намесиха се и други участници в предаването, за да успокоят певеца. Той седна обратно на мястото си, но след секунди отново стана и се насочи към Митев. Водещият за втори път се опита да ги усмири да не се разправят. Накрая Витков свали микрофона си и напусна студиото, като преди това разпалено обясни, че комунистите трябвало да бъдат избити с камъни.

 

 

 

Eто и част от репликите, разменени между Витков и Митев:

 

 

 

 

Митев: Кой е комунист, бе! Ти нямаш средно образование, к’ъв си ти, бе… Простак такъв…

Витков: Момиче, имам висше образование, икономическо…

 

 

 

Митев: Къде? В Разград?

Витков: Какъв Разград, бе лигльо… Айде отвънка! Ей така се бият комунисти, щото не ги изтепахме навремето. Не бяхме на площада, не ги изтепахме с камъни и сега тука ще ми се дърви… Когато едно момче, което не ми е на годините и не знае нищо за мене, ми подхвърля реплика „чалга певец“. Чалга певец никога не мога да бъда, защото съм завършил СМГ, мойто момче.

 

Митев: Аз съм завършил Първа английска гимназия и съм доктор по политология от СУ…

Витков: Еми ние ви бихме. В СМГ-то ние ви биеме…за всичко ви биеме в СМГ-то.

 

 

Бойко Василев: Господа, не сме в детската градина!

В крайна сметка Светльо Витков реши да напусне сам студиото и изкрещя: „Никога не гласувайте за шибани комунисти! Точка от мене!

Политика

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024