Криминално

22-г. студентка изчезна в компанията на бандита Пампи, отчаяната й майка я издирва

22-г. студентка изчезна в компанията на бандита Пампи, отчаяната й майка я издирва

 

пампи

 

 

Майка от Благоевград трети ден търси отчаяно дъщеря си Полина. 22-годишната студентка изчезнала мистериозно в петък, съобщава struma.com.

 

 

Тръгнала на лекции и повече не се върнала. Забелязана е в компанията на криминалнопроявения рецидивист Пламен Иванов, с прякор Пампи. Снимка на Полина и мъж до нея обикаля Фейсбук. Разпознахме на фотоса наркодилъра Пампи и се свързахме с майката на Полина, ето какво ни каза.

„Тръгна на лекции, всичко беше наред, но не се прибра в петък, през сълзи разказва ужасената жена.

 

 

Предполагам, че този я е завлякъл в Гърция, защото ми се обади веднъж и каза, че е добре, но сякаш някой и диктуваше какво да говори. Знаете ли кой е този човек на снимката – Пламен – Пампи, можете да си представите какво може да се случи с детето ми.

 

 

Телефонът на студентката е изключен. Вчера тя са обадила от друг номер, като казала на майка си, че е добре, предава „24 часа“.

 

 

„Някой й диктуваше какво да каже. Притеснена съм много, защото тя не е добре, наскоро излезе от болница“, допълва майката.

 

 

Тя наскоро излезе от болница, не е добре. Лесна жертва може да стане. Днес звънях и се включи гръцки оператор. Моля всички, които имат информация да ми се обадят. Детето ми е в опасност. Депозирах жалба във второ управление на МВР, надявам се и те да търсят, проплака силно разтревожената майка, уплашена, че дъщеря и е видяна с Пампи.

 

 

Изданието припомня: Само преди около месец в подлеза при Второ основно училище в Благоевград бе арестуван с хероин  Пламен Иванов -Пампи.

 

 

Рецидивист, сериен нападател и грабител на жени, крадец и наркодилър. Преди години той извърши пет нападения и грабежи на жени в кварталите „Запад“ и „Ален мак“ в областния център, служейки си със сила и заплахи. Част от жените бяха удряни и ритани, докато Пампи успее да открадне чантите им.

 

 

 

Последното нападение над жена бе жестоко. Нападнал жертвата си във входа на блок, ритал я по главата и я влачил за косата, докато успее да грабне чантата и.

 

 

Лежа в затвора, а в богатото си кримидосие има и присъди за наркотици и кражби. Има 4 условни осъждания.

 

 

Майката на Полина е силно уплашена. Умоляваме всички, които имат информация или са видели Полина в петък да се свържат с близките и на тел: 0885 968 513

Криминално

More in Криминално

big_637705

Откриха убито изчезнало момиче във Варна

януари 27, 2023
ezgif-5-0857bff3ef

Ето го изверга, който изнасили възрастна жена в Синдел! СНИМКА

януари 26, 2023
eto-koi-e-zadarzhaniiat-politsai-droga-365

Ето кой е задържаният днес столичен полицай с дрога

януари 25, 2023
pernik

Lupa.bg: Наглият прокурорски син изнасилен в затвора от рецидивист с прякор Отвертката

януари 24, 2023
arestuvaha-ivan-belishki-sofiia-470

Арестуваха кметския син Иван Белишки в София след закана за убийство! СНИМКИ

януари 24, 2023
mazh-i-zhena-otkradnaha-165-hil-lv-i-gi-324

Като на филм: Мъж и жена следят семейство, задигат бижута и 165 000 лв., закопават ги в градина / СНИМКИ

януари 15, 2023