Политика

Борисов пред Пик: Дъщеря ми пометна от стреса

Борисов пред Пик: Дъщеря ми пометна от стреса

big_166808464862482

 

 

Лидерът на ГЕРБ стана дядо за трети път на внучка Виктория, щерка му била бременна по време на ареста му

Той направи лична изповед пред близкия сайт „Пик“.

Ето какво разкри там той.

 

 

 

Публикуваме без редакция:

„Дядо за трети път на 3 ноември стана Бойко Борисов. Дъщеря му Венета го дари с внучка Виктория, а цялата ѝ бременност баща ѝ успя да запази в абсолютна тайна. Пред колегите от ПИК и журналистката Соня Колтуклиева лидерът на ГЕРБ разкри, че семейството му е преминало през драматични моменти в последните месеци. Поводът Борисов да открехне завесата на личния си свят бе изваденият на показ от ПИК секретен екшън-план на МВР за ареста на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова през март тази година, когато на власт бе Кирил Петков. Впоследствие скандалното им задържане бе обявено от съда за незаконно.

 

 

 

„Какви хора са тези, кажи ми?! Дори едно „извинявайте“ не казаха! Не показаха неудобство, че бяха изпратили полицаи да ни арестуват пред децата и внуците. Защо бяха тези демонстрации?!

 

 

Много, много, много съм щастлив, че вчера (бел. ред. – 3 ноември) дъщеря ми роди и двете с бебето Виктория са добре. Не мога да ти опиша какво преживях на 17 март като баща – знаех вече, че дъщеря ми е бременна, а беше пометнала преди това от стрес. Казах ѝ: спокойно, миличка, искам да се успокоиш и да си легнеш, аз ще се оправя. Оставих я превита на две на прозореца да гледа как ме отвеждат… Никога нямаше да им простя, ако нещо се беше случило с нея. Никога! Не желая сега хората да ме съжаляват. Искам да мислим всички как да се подобри животът на българите. Това е най-важното за политиците“, каза Борисов.  Той поздрави дъщеря си Венета за щастливото събитие и в своя фейсбук профил, където към тяхна обща снимка от семейната трапеза в дома им в Банкя написа: „В чест на победата Венета роди Виктория! Да е здрава и да побеждава! Браво, тате!“.

 

 

 

Щерката на Борисов и половинката ѝ Иван, който е нейната ученическа любов, са вече родители на 3 деца. Първородният им син Бойко, който е кръстен на дядо си, се роди през януари 2016 г., вече е на 6, а от тази есен посещава предучилищен клас. Братчето му Иван, което носи името на баща си, се появи на бял свят през юли 2018 г. и е на 4-годишна възраст. Новородената им сестричка родителите не издават на кого са кръстили.

 

 

 

Дъщерята на Бойко Борисов е на 39-годишна възраст и е отдадена изцяло на семейството си. Грижите за децата са предимно върху нейните плещи, защото майка ѝ Стела Костова – бивша съпруга на лидера на ГЕРБ, живее отдавна в Щатите, където е лекар. Тя също била на седмото небе от появата на първата си внучка, въпреки че не могла да присъства на раждането и изписването. При първа удобна възможност обаче щяла да се прибере в България, за да прегърне малката Виктория лично. За последно Стела бе у нас в края на лятото, когато с дъщеря ѝ и внуците ѝ бяха на море.

 

 

 

До 2013 г. Венета живееше при нея в Америка. Заедно с Иван обаче прецениха, че искат да се върнат в родната Банкя, където да създадат семейство. Свързва ги близо 25-годишна любовна история. Запознават се още в ранното си детство. Настоящият зет на Бойко Борисов също е родом от Банкя и е дете на комшийско семейство.

 

 

С Венета израстват на една и съща улица, а къщите им се намират на 200-300 метра една от друга. Първите им любовни трепети пламват в училището. В края на 90-те пътищата им обаче се разделят. Дъщерята на лидера на ГЕРБ заминава за Щатите при своята майка Стела. В Америка Венета отива, за да продължи образованието си и да сбъдне мечтите си за реализация. Тя се отдава на учението и взема цели три дипломи от престижния Калифорнийски университет – пo мeждyнapoдни иĸoнoмичecĸи oтнoшeния, бизнec aдминиcтpaция и финaнcи. След дипломирането си започва работа в международно дружество, където трупа стаж, но за кратко. Съдбата отново я събира с Иван, който заминава при нея в Америка, за да бъдат заедно. България обаче им липсвала твърде много и преди 9 години взели решението да се върнат на родна земя, където са родени и трите им дечица.“

Политика

More in Политика

1010x570 (2)

Лорер за бития българин в РСМ: Той не е български гражданин. Страната ни трябва да защитава своите граждани

януари 30, 2023
026faf67829de2968f3da0859cebb4aa

Хубавото Наде вече изглежда така, пак раздава акъл за войната в Украйна

януари 29, 2023
c5db0de0c4feb7d2a2a9b7f8a8e69ade

Петков призна и се гордее с това решение: Заобиколихме закона, като използвахме посредници

януари 29, 2023
ezgif-5-cba504fe35

Проф. Андрей Пантев с коментар за войната в Украйна, ще има ли победител и ние на правилната страна ли сме

януари 29, 2023
ниноваbig_2f14

Нинова: В последните седмици ГЕРБ, ДБ и ПП се състезават кой ще се сложи повече на външните си покровители

януари 28, 2023
big_34da

Борисов: Кирил и Асен са забогатели между 800 млн. и 1 млрд. евро заради оръжията за Украйна (На ЖИВО)

януари 28, 2023