Коментари

Вие, които гласувахте да пращате оръжие в Украйна се надявате, че вашите деца няма да умрат. Нали? Имате имунитет. Ако стане напечено има бункери, има чужбина…

Вие, които гласувахте да пращате оръжие в Украйна се надявате, че вашите деца няма да умрат. Нали? Имате имунитет. Ако стане напечено има бункери, има чужбина…

vashite-deca-nama-da-umrat-1

 

 

 

Вие, които гласувахте да пращате оръжие в Украйна се надявате, че вашите деца няма да умрат. Нали?

 

 

Имате имунитет. Ако стане напечено има бункери, има чужбина… Специално за вас ще дойде самолет, за да ви евакуира. После ще четете лекции във второразрядни западни университети и чужди държави ще ви плащат с бюджетни пари за предателството. Така да се каже – ще го работите либерален интернационал.

За нас не ви е грижа. Доказано е! Ние сме гласоподавателна тор. Ние сме необходимата лъжа, за да се пробутва тезата, че това е някаква си демокрация.

Но за децата говорим.

 

 

 

Вашите деца няма да умрат, защото вие ще пишете законите. Ако трябва ще напишете и такъв закон, в който всяко ваше дете ще е негодно за война. Ще е годно само да кара джип и да има право всяка календарна година да блъска по един човек на пешеходна пътека без последствия. Понякога и по двама, според ситуацията. Ще го направите за един ден. Ще имате пълен кворум и всичко ще стане законно.

 

 

 

Ако София се превърне в легитимна военна цел съм сигурен, че ще преместите парламента някъде в гората. Под земята. Дори в чужбина може да го преместите, защото и без това на този парламент някак не му отива да е в България.

 

 

Както и на децата ви не им отива да са в България. Но с малка забележка. Те не са в чужбина, за да вадят картофи, а да се обучават като бъдещ елит. Да се превърнат в добре образовани, но морално изнасилени еничари. Разбира се, напълно обезопасени откъм разни неприятни инциденти като война. Поне така са ви обещали. Вие, разбира се, не мислите по-далеч от следващия грант, с който да си купите имот в чужбина. Алчността е вашата слабост и тези, които се нуждаят от вас го знаят най-добре.

 

 

 

Боже, що за хора сте, бе? Първото ви решение е да ни набутате във война. Второто е да ни набутате да купим още хартиени самолети. И за финал ще ни натресете и евровалутата за да можем да обеднеем до такава степен, че умирането да ни се стори допустимо и дори симпатично решение. Но, както стана ясно, ние нямаме значение. Затова горния абзац го маркирайте като жалко циврене.

 

 

 

Опорката, че пазите някаква демокрация не работи. Нищо не пазите. Вие продължавате да разрушавате и ще генерирате смърт. Смърт, бедност и нищета. И вашата собствена сигурност, да не забравяме. Генерирате ежедневно предателство към собствения ви народ. Но вие и народ нямате. А когато нямате нещо няма как да го загубите. Ако трябва да платите за властта, която са ви дали онези, които са ви назначили, грабвайте пушките и отивайте да се биете и да мрете, колкото се може по-далече от България.

 

 

А нас ни оставете на мира. На мира идва от МИР!

 

Емил Йотовски

Факти бг

Коментари

More in Коментари

димана

Петя Дикова: Сърцето ми се къса за едно детенце, което няма да спи до майка си тази нощ. Нито утре

ноември 11, 2022
d4b16c73be44440ea25305d84fd93b0c

На кафе с мафията

ноември 11, 2022
марковbig_22

Другарят Борисов, пръв евроатлантик и еталон за качество на европейските ценности у нас рече, че той е най-подготвения политик не само у нас, а и в целия свят

ноември 10, 2022
димана

Темида много спешно трябва да си свали превръзката от очите и да се обеси на нея

ноември 10, 2022
ezgif-3-e6c1ae80e5

Защо Путин има толкова много фенове у нас?

ноември 7, 2022
мажд1523345829-abbb

Колко лесно и евтино се купува управлението на една държава. За учредяването на една партия в България и нейния силен ПР са необходими не повече от един милион лева

ноември 7, 2022