Коментари

Обикнахме си поробителите и обявяваме война на освободителите ни. Срам, българи!

Обикнахме си поробителите и обявяваме война на освободителите ни. Срам, българи!

 

марковbig_22

 

 

И какво се оказа?

 
Обикнахме си поробителите и обявяваме война на освободителите ни. Срам, българи! Днес, когато българския парламент и депутат е забравил напълно, че без Русия ние нямаше да имаме българска държава и държавници, мисля, че всеки един българин където й да се намира трябва да се върне поне за миг на Шипка.

 

 

Моля ви, отделете две-три минути от времето си за това кратко видео и почувствайте ударите на сърцето на всеки руски войник, който е оставил костите си на нашия връх Шипка. Тази планина е направена от човешки тела на братя руси, които загинаха за свободата ни, а днес ние им обявяваме война. В този ден се срамувам, че съм българин! Срамувам се, че съм син на земя и народ, които не почитат, не помнят и не признават. Народ, който отказва и се страхува да счупи зъба на клеветата.

 

 

Слушайте и мислете! Мислете и слушайте.

 

Срамът български!
Дори онова нещо като нищо Стефан Янев с цялата им коалиция от ренегати гласуваха „за“, а ходеха като цветарки по телевизиите да обясняват, че са против. Плазмодии!
Подкрепата с български оръжия и пари за паравоенните терорганизации в Украйна е гласувана от престъпниците.
Развръзката? По законите на военното време.
Мога да се обзаложа с който поиска, че следващото решение на престъпниците, които работят и се изхранват като депутати ще бъде да изпратят и българската армия, която да носи гласуваното вече оръжие за Украйна.
И не, милионите наши турци и цигани няма да бъдат изпратени на война срещу Русия, а ще заминат само българските момчета и момичета, защото от тях няма нужда. Ще заминат за една нощ с една заповед за мобилизация, така е било и така ще бъде!
Новата България има нужда само от турци и цигани, които да създадат /той вече е създаден методично/ новия етнически профил на евроатлантическата ни територия. Затова една война с Русия по украински сценарии ще ни дойде много добре – българите под земята, където им е мястото. Това е и крайната цел на антибългарската политика – пълно унищожение на българите, завинаги.
.
Повтарям, турците и циганите никога не са воювали във война за тази страна! Срещу нея, да.
 
Николай Марков

Коментари

More in Коментари

venelin-petkov_0

Волгин разсипа Венелин Петков: Защо стоя шест години началник, щом ти е оказван натиск?

ноември 12, 2022
димана

Петя Дикова: Сърцето ми се къса за едно детенце, което няма да спи до майка си тази нощ. Нито утре

ноември 11, 2022
d4b16c73be44440ea25305d84fd93b0c

На кафе с мафията

ноември 11, 2022
марковbig_22

Другарят Борисов, пръв евроатлантик и еталон за качество на европейските ценности у нас рече, че той е най-подготвения политик не само у нас, а и в целия свят

ноември 10, 2022
димана

Темида много спешно трябва да си свали превръзката от очите и да се обеси на нея

ноември 10, 2022
ezgif-3-e6c1ae80e5

Защо Путин има толкова много фенове у нас?

ноември 7, 2022