ОБЩЕСТВО

Трагедия! Издъхна бебе със следи от зверски побой

Трагедия! Издъхна бебе със следи от зверски побой

tragediia-izdahna-bebe-sas-sledi-poboi-905

 

 

Органите на реда в столицата разследват смъртта на невръстно дете. То било на възраст година и 10 месеца. Случаят е от квартал „Люлин“. В същото време в групите на района в мрежата бе споделена шокираща история, видя GlasNews.bg.

 

 

 

Жена споделя, че докато била на консултация в 12-та поликлиника, станала свидетел на инфарктната ситуация. Баща с дете на ръце връхлетял в лекарския кабинет. То било увито в одеяло. Столичанката разказва, че гледката било „потресаваща“. Детенцето било посиняло, течала кръв от устата, ушите и нослето му. Неговият родител крещял, че то не диша.

 

 

Медиците веднага опитали да окажат помощ, но след известно време то издъхнало. Това разказва жената. На място веднага пристигнали екип на Спешна помощ и МВР.

Дамата твърди, че от лекарите се разбрало, че детенцето е било пребито зверски.

 

 

 

Вижте цялата публикация на жената, споделена в мрежата:

 

 

 

„Днес ми се случи нещо, от което още не мога да се отърся. Бях на месечна консултация в 12 -та поликлиника с децата и докато доктора преглеждаше едно от децата на вратата, почна да се блъска.

 

 

Докторът отвори вратата и беше баща с дете на ръце увито в одеяло и крещеше, че детето не диша. Детето видимо на не повече от три години, но гледката беше потресаваща.

 

 

Кръв от уста, уши, носле и вече беше посиняло. Доктора веднага се втурна с още няколко доктора и сестри да спасяват детето. След около 10 минути дойде Бърза помощ и полиция.

 

 

След още 10 минути извадиха детето в безжизненото състояние и го откараха с линейната. Не знам как е детето, но от докторите се разбра, че детето е пребито зверски, и за съжаление едната сестра изкоментира, че едва ли ще оживее… Моля ви хора, ако нямате търпение, жалание и нерви – не раждайте деца.

 

 

 

Този следобед стана ясно, че полицията в София изяснява причините за смъртта на дете на година и 10 месеца. По първоначална информация, сигналът е подаден тази сутрин от родителите на детето, които живеят в столичния квартал „Люлин“.

 

 

На мястото  била изпратена линейка, съобщава БНР. Тя е откарала детето в столична болница, където то е починало.

В момента текат разпити, образувано е досъдебно производство. Тепърва ще се изясняват причините за случилото се.

 

 

 

Няма официални данни, че става въпрос за един и същ случай. Но най-вероятно не става въпрос за съвпадение. Припомняме, че преди месеци в Пловдив имаше шокиращ случай за насилие над невръстно дете, който завърши със смърт.

 

 

Тогава 2-годишно момиченце от Пловдив почина в болница след близо месец борба за живот. Органите на реда остановиха, че то било пребито от своято осиновителка. Нейната първоначална версия бе, че малката Севда паднала от леглото.

 

 

glasnews.bg

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

0bb944c24940b4ae665b07ae3922fdda

Търговци тарикати пестят ток: Държат топли хладилните витрини, храната се разваля

юли 23, 2024
172175702360946

Флагман: Нелегално преминаващи мигранти запалиха гората между Богданово и Тракийци

юли 23, 2024
kiril-petkov

Шоу! Баби от Банкя се гаврят с Кирил Петков в центъра на София: Не те ли е срам, кажи! ВИДЕО

юли 23, 2024
пожар - пловдив

Апартамент гори в кв. „Кючук Париж“ в Пловдив! Съседи: Падна мълния!

юли 23, 2024
главун

Питат Главчев: Защо украинските бежанци са на хотел, а пострадалите от пожарите – във фургон?

юли 23, 2024
0503.jpg_3871317083715853539_big

Удрят ни с 6 пъти по-скъп вечерен ток, климатикът в дома след работа става лукс на свободния пазар

юли 22, 2024