ОБЩЕСТВО

Трагедия! Издъхна бебе със следи от зверски побой

Трагедия! Издъхна бебе със следи от зверски побой

tragediia-izdahna-bebe-sas-sledi-poboi-905

 

 

Органите на реда в столицата разследват смъртта на невръстно дете. То било на възраст година и 10 месеца. Случаят е от квартал „Люлин“. В същото време в групите на района в мрежата бе споделена шокираща история, видя GlasNews.bg.

 

 

 

Жена споделя, че докато била на консултация в 12-та поликлиника, станала свидетел на инфарктната ситуация. Баща с дете на ръце връхлетял в лекарския кабинет. То било увито в одеяло. Столичанката разказва, че гледката било „потресаваща“. Детенцето било посиняло, течала кръв от устата, ушите и нослето му. Неговият родител крещял, че то не диша.

 

 

Медиците веднага опитали да окажат помощ, но след известно време то издъхнало. Това разказва жената. На място веднага пристигнали екип на Спешна помощ и МВР.

Дамата твърди, че от лекарите се разбрало, че детенцето е било пребито зверски.

 

 

 

Вижте цялата публикация на жената, споделена в мрежата:

 

 

 

„Днес ми се случи нещо, от което още не мога да се отърся. Бях на месечна консултация в 12 -та поликлиника с децата и докато доктора преглеждаше едно от децата на вратата, почна да се блъска.

 

 

Докторът отвори вратата и беше баща с дете на ръце увито в одеяло и крещеше, че детето не диша. Детето видимо на не повече от три години, но гледката беше потресаваща.

 

 

Кръв от уста, уши, носле и вече беше посиняло. Доктора веднага се втурна с още няколко доктора и сестри да спасяват детето. След около 10 минути дойде Бърза помощ и полиция.

 

 

След още 10 минути извадиха детето в безжизненото състояние и го откараха с линейната. Не знам как е детето, но от докторите се разбра, че детето е пребито зверски, и за съжаление едната сестра изкоментира, че едва ли ще оживее… Моля ви хора, ако нямате търпение, жалание и нерви – не раждайте деца.

 

 

 

Този следобед стана ясно, че полицията в София изяснява причините за смъртта на дете на година и 10 месеца. По първоначална информация, сигналът е подаден тази сутрин от родителите на детето, които живеят в столичния квартал „Люлин“.

 

 

На мястото  била изпратена линейка, съобщава БНР. Тя е откарала детето в столична болница, където то е починало.

В момента текат разпити, образувано е досъдебно производство. Тепърва ще се изясняват причините за случилото се.

 

 

 

Няма официални данни, че става въпрос за един и същ случай. Но най-вероятно не става въпрос за съвпадение. Припомняме, че преди месеци в Пловдив имаше шокиращ случай за насилие над невръстно дете, който завърши със смърт.

 

 

Тогава 2-годишно момиченце от Пловдив почина в болница след близо месец борба за живот. Органите на реда остановиха, че то било пребито от своято осиновителка. Нейната първоначална версия бе, че малката Севда паднала от леглото.

 

 

glasnews.bg

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

1708604719-kolan

Наши митничари накараха турчин да си разхлаби панталона и ето какво откриха / СНИМКА

февруари 22, 2024
1010x570

Митрофанова: Навални е агент на ЦРУ и МИ-6, Русия няма интерес от смъртта му / СНИМКИ

февруари 22, 2024
75573_0262194a5e4fdb0d96016606c7b924ce

Пеевски отсече: „всичко свърши Христо, приятелю мой“! Без ДПС наистина всичко за наглите Кирчо, Христо и Лена приключва!

февруари 22, 2024
fd6bd38bf8c9e669904ce7182b37d522

ПИК: Браво на Пеевски – отвори Кутията на Пандора! Бойкикев е ибрикчия на Сараите, Антикорупционният фонд е бухалката му. А Борисов пак се усуква

февруари 22, 2024
big_2238

Война в Сглобката: Габриел отхвърли меморандума на ПП-ДБ и ги обвини в политическа търговия

февруари 21, 2024
dachkov-chenro-bqla

Навални беше измамник от ниска топка, налудничав нарцис, чиято цел никога не е била демокрацията и свободата

февруари 21, 2024