ОБЩЕСТВО

Ужасът в Испания: Ето защо Галин уби съпругата си Ирина и детенцето им

Ужасът в Испания: Ето защо Галин уби съпругата си Ирина и детенцето им

 

ispaniia-020

 

 

Ирина, 29-годишната жена, убита от съпруга си миналата неделя вечерта в мадридския град Мостолес, е имала намерение да се раздели с партньора си. Това може да е причината, която е накарала 39-годишния българин Галин да убие нея и дъщеря им Мария.

 

 

 

Жената никога не е подавала оплакване от партньора си за малтретиране, но въпреки това е казвала, че в някои случаи съпругът ѝ е бил агресивен с нея, твърдят техни близки приятели.

 

 

 

Миналата неделя мъжът уведомил няколко приятели чрез WhatsApp, че е нападнал жена си и че ще посегне на живота си. След това няколко от тях се появили пред дома им на Avenida Olímpica в квартал El Soto и почукали на вратата. След като никой не им отворил, те уведомили полицията.

 

 

 

При пристигането си полицаите открили безжизнените тела на жената и момичето с множество прободни рани по врата и гърдите.

 

 

Открит е предполагаемия извършител на двойното престъпление. Той е направил опит за самоубийство, като се е намушкал с нож в гърдите и краката. Галин е намерен на площадката на етажа, където е извършено престъплението. Той е настанен в болница под постоянно полицейско наблюдение.

 

 

 

 

 

Соченият за извършител на двойното убийство работел в автосервиз.

 

 

 

В последните няколко дни Ирина, която работела като маникюристка, била малко дистанцирана и не споделяла особено с най-близките си приятелки. „Ирина беше много добър човек и не можем да повярваме какво се е случило“, каза нейна позната.

 

 

 

 

Преди седмица Ирина признала пред друга своя приятелка, че ще се разделя със съпруга си. Познатите на семейството видели Ирина, Галин и момиченцето им заедно за последен път миналата събота. В нощта на двойното престъпление никой от съседите не чул нищо странно в блока, в който семейството живеело повече от седем години.

 

 

Преподавателите в училището на дъщеря им също са шокирани и не могат да повярват, че това се е случило.

 

 

Около стотина души запазиха петминутно мълчание вчера, което Общинският съвет призова в знак на траур за убийството на майката и момичето, към което се присъединиха кметът Ноелия Посе и говорителите на всички партии с представителство в общината.

 

 

Обявен е тридневен официален траур и също така са преустановени всички официални и политически действия за следващите три дни, а знамената ще се веят наполовина.

 

 

Превод: GlasNews.bg

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

бсп-трибунка

„Възраждане“ и БСП сезират КС заради АЕЦ „Козлодуй“

януари 25, 2023
пиле

Клиент си купи „френско пиле“ от „Лидл“ и остана потресен

януари 25, 2023
непозната_напада_минувачи_в_Младост_2033035065416543154_original

Жена напада в гръб и удря с бокс случайни хора в столичния квартал „Младост“

януари 25, 2023
затвор-мексико

Кошмар в Мексико! Заможни български туристи, сред които и бременна жена, хвърлени в тъмница с брутален режим

януари 25, 2023
Volgograd, Russia - February 7, 2014: Automatic gates at the checkpoint with the inscription LUKOIL. Entry to the territory of the Volgograd oil depots through a checkpoint

Русия ще разследва доставял ли е „Лукойл България“ гориво за украинските танкове

януари 25, 2023
strahil_angelov2

НАТО, чрез Украйна, губи войната! Това вече е ясно и не може да се скрие дори и от опитните англо-саксонски информационни конгломерати

януари 24, 2023