Коментари

Умно-красивите продължават да пищят – в НС, в постове, в строй в триъгълника на властта. Искат война, искат евроатлантически ценности

Умно-красивите продължават да пищят – в НС, в постове, в строй в триъгълника на властта. Искат война, искат евроатлантически ценности

Румяна Ченалова

 

 

Умно- красивите продължават да пищят- в НС, в постове, в строй в триъгълника на властта.
Искат война, искат евроатлантически ценности, искат си еврото. Мисленето им е функция на главната идея на глобализма – един свят в обща матрица, контролирана от интересите на група хора.

 
Интереси за пари и контрол чрез власт.

 

 

Какво е войната?Печалби за военно- промишлените комплекси на САЩ.Не само тази.Всички войни в които изсипаха тонове оръжия и проляха тонове кръв -не кръвта на господарите и не на тяхната земя.

 
Какво са евроатлантическите ценности ?

 

 

Модел за размиване на националното самосъзнание.Модел за унищожение на устоите на духовността и Божията искра в човека.Свободата да мислиш различно се заменя с робството на фанатичното единство, справедливостта – с диктат над индивидуалността.

 

 

Какво е еврозоната?Удобство за корпорации, които през 1987г. на т.н.Кръгла маса на индустриалците са решили, че трансграничните преводи ги натоварват с такси при превалутирането и са поискали единна валута.По- късно тази идея се е развила във възможността ЕЦБ и националните банки да отпускат лесно кредити на държавите- членки, водещи ги до фалит и загуба на национални активи.Както Гърция – пристанището в Пирея работи за китайската, а не за гръцката икономика.

 

 

Пищят умно- красивите.Не разбират, че светът се променя.Завоят е направен защото никой не иска ядрена катастрофа.Зеленски скоро ще изгори, унищожен от тези, които го запалиха.Украйна беше жертвана, а Европа използвана и опустошена финансово.
България ще издържи – винаги сме живели в кризи.И докато европейците са ужасени от случващото се, българинът се усмихва под мустак и прави нова дупка в колана.Не е героично, но се оцелява.

 

 

После ще дойде истината.
Ще дойде и справедливостта – онази която само душата познава, онази която Русия няма да предаде.
И писъците ще свършат.

 

 

Румяна Ченалова

Коментари

More in Коментари

thumb_910x0_петър волгин бгнес

Хора, никакво значение няма как се гласува – с машини, без машини, с хартиени бюлетини, без хартиени, с боб или с камъчета

ноември 18, 2022
марковbig_22

Да сте видели поне европейска партия или политически лидер да напишат или призовават света към война?

ноември 17, 2022
elena-poptodorova--1

Мрежата прегря: Слушайте баба си Елена от Полша! Нашата леля е активирала своя член 5-и…

ноември 16, 2022
urumov

Един мъж се познава по отговорността!

ноември 14, 2022
чуков768x432

Ако някой продължава да говори за „войната между Русия и Украйна“ не е в час, даже не е от нашето училище!

ноември 13, 2022
Румяна Ченалова

Войната не е това, което виждаме. Какво всъщност се случи в Херсон и защо?

ноември 13, 2022