Политика

Еротична лудост в парламента: Депутатите се обиждат взаимно кой е по-импотентен

Еротична лудост в парламента: Депутатите се обиждат взаимно кой е по-импотентен

асенчо

 

 

Покрай дебата по декларацията, инициирана от ПП, с която настояват парламентът да задължи служебния кабинет да внесе държавен бюджет за 2023-а., депутатите влязоха в тежък махленски спор, с елементи на еротика. Думата „импотентност“ бе повторена 4 пъти в рамките на 10-ина минути, отсъди водещият заседанието Йордан Цонев.

 

 

 

Пръв за импотентност заговори Асен Василев. Той се обърна към Цончо Ганев от „Възраждане“, като припомни, че на 28 юли 11 души от Възраждане са гласували за актуализацията на бюджета. Ако сте били несъгласни, тогава е бил моментът, каза той.

 

 

И аз съм обиден за сравнението с ГЕРБ – за разлика от тях не сме политически импотентни Надявам се да е в политическия смисъл, не в другия, намеси се водещият заседанието Йордан Цонев.

 

 

Ганев върна топката на Василев: „За разлика от вас и почти цялата ПГ ние от „Възраждане“ не сме от днес за утре в политиката и от 8 години работим да спечелим доверието на избирателите. Последователни действия и политики Когато сте водили дела за ксражба на интеректуална собственост и сте подписвали споразумения какво сте откраднали, натърти Ганев.

 

 

Много лесно се обиждат икономистите, констатира Данчо Цонев.

 

 

 

Абсолютна загуба на време е обсъждането на тази декларация. Вчера се проведе заседание, на което обсъждахме на първо четене удължаването на закона за бюджета. Само някой, който тотално не разбира нито Конституцията, нито закона за публични финанси, нито правилника на НС може да внесе подобен тип декларация.

 

 

 

Забравихте ли, уважаеми, че вашето правителство бе първото, паднало за провал на финансовата политика на дъргавата. И вие ще внасяте декларация, в която с огромна загриженост демонстрира своите размисли, твърде импотентни, заяви Атанасова. Вече е прието на първо четене удължения държавен бюджет. Какво казвате във вашата дещкларация? Ще настоявате МС да внесе закон за държавния бюджет, съгласно закона за публичните предприятия, срок до 31 октомври.

 

 

 

Това правно нищо е внесено на 1 ноември, ден след като вие задължавате МС да внесе Закона аз държавния бюджет. Давате ли си сметка колко сте несъстоятелни? Г-н Гюров, жалко че бяхте кандидат за гуверньор на БНБ. Този законопроект ще се изучава във всички юридически факултети, може би и икономически, като злокобен пример за системен правен нихилизъм, заключи Атанасова.

 

 

Очаквате освен 5 часа пленарно време, какво друго да направи НС? Отново да повторите безумните тези колко безумно е вашето управление. Аматьори бяхте, аматьори си оставате, изригна Атанасова.

 

 

 

Свалянето на правителството, едновременно с това искате да продължите бюджета, за 60 дни показахте абслоютна политическа импотентност, и не се грижите за вашите избиратели Срам, изригна и бившият премиер Кирил Петков.

 

 

Г-жо Атанасова, това че не харесваме ПП, не значи, че сме импотентни, намеси се от трибуната и Биков. При всички следващи изказвания, председателят Цонев уточняваше, че няма да се споменава думата „импотентен“.

 

Лупа бг

Политика

More in Политика

главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024
запрянов

Военният Запрянов: Oт стратегически интерес за България e Украйна да победи, Русия е заплаха за нашата сигурност

април 15, 2024
левон

Хампарцумян: Войните стимулират технологичното развитие и по-бързия индустриален растеж

април 15, 2024