Коментари

Костадинов разказа сърцераздирателна история за бедното си детство: Хранехме се основно постно

Костадинов разказа сърцераздирателна история за бедното си детство: Хранехме се основно постно

big_316543307_5663196867078960_4476224947755424552_n

 

 

 

Костадин Костадинов неведнъж е разказвал за трудните години, които е изживял преди да намери път към личния си успех и настояще благосъстояние чрез участието си в политиката в България и в местната власт във Варна, често прилепен и подкрепен от партии като ВМРО, „Новото време“ на Красен Кралев от ГЕРБ, НФСБ на Валери Симеонов, „Атака“ и т.н.

 

 

Днес той разказа сърцераздирателна история как като деца рядко дори на масата са имали питателна храна.

 

 

Ето какво пише:

 

 

„Вчера беше Денят на християнското семейство. Така се случи, че точно вчера дарих кръв за мой близък. По принцип от години редовно дарявам кръв, и не това е, което искам да споделя. Вчера покрай празника си спомних нещо от детските си години.

 

 

 

В началото на деветдесетте в страната ни имаше огромен недостиг на стоки и храни. Майка ми беше съкратена от работа и безработна и баща ми издържаше цялото семейство. Хранехме се основно постно:) Един ден обаче когато се прибрахме от училище със сестра ми заварихме на масата сложени доста хубави храни, имаше даже и шоколади:) Без да се замислим седнахме и ги ометохме, а майка и татко ни гледаха и ни се радваха. Едва след като се нахранихме видяхме, че за тях нямаше нищо. Това е положението – всички деца са егоисти, и ние не бяхме по-различни:)

 

 

 

Мен обаче ме загриза съвестта и попитах защо за тях няма такава храна. Тогава майка ми каза, че баща ми е ходил да дарява кръв и са му дали пакет със силна и питателна храна за по-бързо възстановяване на кръвта. Той обаче разделил храната между децата си. Двамата с майка дори не я опитаха каква е на вкус.

 

 

 

Помня този ден като вчера. За мен това беше нагледния пример за това как родителите буквално късат от залъка си, та и от тялото си дори, за децата си. Надявам се и аз на свой ред да съм научил децата си поне на половината от това, на което родителите ми научиха мен. Дано един ден да не ме съдят много строго, ако докато газейки из калното блато на българската политика съм пропуснал да им дам нещо от това, което всеки един родител е длъжен да даде на своите наследници.“

 

 


Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024