Коментари

Мрежата прегря: Слушайте баба си Елена от Полша! Нашата леля е активирала своя член 5-и…

Мрежата прегря: Слушайте баба си Елена от Полша! Нашата леля е активирала своя член 5-и…

 

elena-poptodorova--1

 

 

Тази сутрин най-известният специалист-международник по стратегическа комуникация, Елена Поптодорова, представи чрез „БТВ новините“ задълбочен козметичен анализ относно транформацията на Полша в рамките на Варшавския договор – НАТО.

 
Оказва се, че основавайки се, както самата тя се изразява – „на нищо“, т.е. само на клептоманска интуиция, в Полша е паднала руска ракета, в смисъл произведена в Русия.

 

 

Първичните разследвания обаче, извършени с висока степен на предпазливост, доказват, че ракетата е била управлявана чрез електронни чипове от италианска перална машина.

Това обстоятелство презумира обвързаност на новото италианско правителство на Джорджа Мелони с агресията на Путин, което се доказва недвусмислено с изявлението на министъра на отбраната Гуидо Крозето пред вестник „IL Messaggero“ за преустановяване на оръжейни доставки за Украйна.

 

Лъчезар Аврамов

 

 

По стар полски обичай преди да си отрежат главата с водка другарите от северната държава първо танцуват мазурка. За тези които не знаят, мазурка е танц богат на ритмични промени, остри завои и дори пируети придружени с високи скокове, като това иначе пищно фолк шоу през цялото време се опитва да изглежда елегантно и изтънчено.

 

 

Обаче нема как! Фолкът си фолк, а поляците поляци. Колкото и да се пънат, дрегерът синя кръв при тях не лови.

Истината е, че поляците просто искат ядрено оръжие на своя територия, а в момента единствено търсят аргументи в тази посока. Дали ги виня? Не. Аз също пия. Като добавим към това и фактът, че именно те са в основата на началото на ВСВ, то нищо ново под слънцето.

 

 

Което пък ме подсеща, че баба ви Елена Поптодорова открадна крем за смачкано лице именно от летището във Варшава. Случайност? Едва ли. Просто нашата плешивата леля е активирала своя член 5, според който всичко извадено от задника, би могло да се ползва за лице. Особено ако си малоумник. В менопауза. От над 900 години.

 

 

Или накратко. Слушайте баба си Елена от Полша! По тъпо и набръчкано, дори славната мазурка няма как да звучи.

 

 

И за да приключа темата:

Според мен Корнелия Нинова е ударила Полша. Заедно с Ленин. И Калоян Методиев.

Васил Петев

===

 

 

Явор Дачков:

Ако НАТО беше послушало родните умнокрасиви експерти по чл.5 във Фейсбук, сега трябваше да нападне Украйна. Повече сълзи са пролети за сбъднатите молитви…..
….

 

 

Веселина Томова:

Толкова са смешни тия десносектанти проамериканчанени, че е цяло забавление да им следиш истериите. Снощи късно Арман Бабикян, като първи паж на американското посолство, се съдра да пише във Фейсбук ругатни срещу Путин, Миролюба Бенатова бе много възмутена как така телевизиите не били прекъснали програмите си, за да пуснат например Шаламанов да зомбира. Това за Шаламанов е наша добавка, ама то се подразбира при тоя „правилен списък“ по телевизиите. Голям ташак! Без да се знае нищо още за „руските“ ракети, нашите подлизурковци, по-американци и от американците, се бяха вече насрали – да се бият с Путин из под юрганите.

 

 

Николай Марков:

През телевизорите отново изпълзяха говорящите глави по всички украински теми. Няма да споменавам имена, защото ме е гнус. Полша няма обвинение към Русия както и САЩ, но българската десарско-демократична общност „виждала разпада на руската армия“ и знаят, че руски ракети са паднали в Полша. Ако от централата на НАТО, обаче, не знаят как да разберат истината ще им кажа. На всеки запис от сателитен контрол има едно малко копче за преглеждане на записа. На него се вижда точката от която излита нещо и точката на която пада. Проста работа!

 

 

И да, нека задействаме член 5 от договора на НАТО и да размажем нарко-Зеле с натовски бомби. Крайно време беше! Голямата опасност е, че Русия ще продължи да я пази от англо-саксонските орди за грабеж и ето ти трета световна война.

Слава Украини! Слава героем, които запалиха и Полша.

 

 

Afera.bg

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024