Коментари

Реално няма да дадем нищо, защото нямаме нищо за даване, но за сметка на това ще изконсумираме позора

Реално няма да дадем нищо, защото нямаме нищо за даване, но за сметка на това ще изконсумираме позора

чаво72b237c8b04de464ff51325b7fae2f92
Реално няма да дадем нищо, защото нямаме нищо за даване, но за сметка на това ще изконсумираме позора.
……….
Съмнителната, но все пак забавна утеха е, че жалката ни безобидност е заслуга на … баш евроатлантиците. Само че на предишен щам – Мони, външен министър и Свинаров – такъв на войната. Те имплементираха програмата за преустройство на въоръжените сили по натовски стандарт.
Това означаваше, по някаква странна логика, ликвидация на армията и нейния арсенал от оръжия и боеприпаси. Влезохме в НАТО с Ньойска стъпка и приехме специалността баняджии и медици.
Та ако чуе Кийьюов, или не знам как там се пише вече, какви ракети Скъд нарязоха местните Атлантици, с обсег до Атина и Истанбул, какви самолети цепехме, как се ликвидира производството на БТРи, за да спрат западните душици да правят мръсно заради експорта. И планини от муниции, които бяхме готвили за посрещане на гости от Юг.
Или как Костов-Симо изобщо разпродадоха оръжейните заводи , защото държавата, която ги беше създала, била лош стопанин…. (Да прави може, да притежава – не! Всеки с тясната си специалност)…
Щяха да пият валидол. И като се съвземат, да нарекат цялата пасмина свои тукашни съмишленици, не опи*ни вурстчета както нарекоха Шолц, ами нещо още по-живописно, ярко и запомнящо се. А те умеят да ругаят изкусно, по славянски. Каква загуба!
……………
А инак…. тъжна гледка, мрачен ден. Цар Освободител, разделен с телена мрежа от Народното представителство на… освободените.
Нямало било турско робство, защото не всички били роби на синджир. Но в такъв случай, кога се утаи целият този робски нанос в душите ви?
Чавдар Найденов

Коментари

More in Коментари

hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024
КЕВО

ЗЛОВЕЩО ПОСЛУШАНИЕ

март 30, 2024