ОБЩЕСТВО

Ужасът в Испания: Ето защо Галин уби съпругата си Ирина и детенцето им

Ужасът в Испания: Ето защо Галин уби съпругата си Ирина и детенцето им

 

ispaniia-020

 

 

Ирина, 29-годишната жена, убита от съпруга си миналата неделя вечерта в мадридския град Мостолес, е имала намерение да се раздели с партньора си. Това може да е причината, която е накарала 39-годишния българин Галин да убие нея и дъщеря им Мария.

 

 

 

Жената никога не е подавала оплакване от партньора си за малтретиране, но въпреки това е казвала, че в някои случаи съпругът ѝ е бил агресивен с нея, твърдят техни близки приятели.

 

 

 

Миналата неделя мъжът уведомил няколко приятели чрез WhatsApp, че е нападнал жена си и че ще посегне на живота си. След това няколко от тях се появили пред дома им на Avenida Olímpica в квартал El Soto и почукали на вратата. След като никой не им отворил, те уведомили полицията.

 

 

 

При пристигането си полицаите открили безжизнените тела на жената и момичето с множество прободни рани по врата и гърдите.

 

 

Открит е предполагаемия извършител на двойното престъпление. Той е направил опит за самоубийство, като се е намушкал с нож в гърдите и краката. Галин е намерен на площадката на етажа, където е извършено престъплението. Той е настанен в болница под постоянно полицейско наблюдение.

 

 

 

 

 

Соченият за извършител на двойното убийство работел в автосервиз.

 

 

 

В последните няколко дни Ирина, която работела като маникюристка, била малко дистанцирана и не споделяла особено с най-близките си приятелки. „Ирина беше много добър човек и не можем да повярваме какво се е случило“, каза нейна позната.

 

 

 

 

Преди седмица Ирина признала пред друга своя приятелка, че ще се разделя със съпруга си. Познатите на семейството видели Ирина, Галин и момиченцето им заедно за последен път миналата събота. В нощта на двойното престъпление никой от съседите не чул нищо странно в блока, в който семейството живеело повече от седем години.

 

 

Преподавателите в училището на дъщеря им също са шокирани и не могат да повярват, че това се е случило.

 

 

Около стотина души запазиха петминутно мълчание вчера, което Общинският съвет призова в знак на траур за убийството на майката и момичето, към което се присъединиха кметът Ноелия Посе и говорителите на всички партии с представителство в общината.

 

 

Обявен е тридневен официален траур и също така са преустановени всички официални и политически действия за следващите три дни, а знамената ще се веят наполовина.

 

 

Превод: GlasNews.bg

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
Доц._Андрей_Чорбанов_6274957821127726242_2408442630338807554_original

Проф. Андрей Чорбанов: Ваксината срещу коклюш не е за възрастни. Крие риск от тежки нежелани реакции

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
php1gkx09_559x345

България пред епидемия от коклюш: До месец болните ще бъдат най-малко хиляда

април 22, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024