Политика

Божанков се взе насериозно: Трябва да си кръгъл идиот, за да приемеш, че тя е величина на фона на Запада!

Божанков се взе насериозно: Трябва да си кръгъл идиот, за да приемеш, че тя е величина на фона на Запада!

resize_on_the_fly

 

 

 

Депутатът Явор Божанков, станал независим, излезе с пост във фейсбук, опитвайки се да се прави на интересен и значим.

 

 

 

„На посещение съм в Сърбия. Срещите ми започват след два часа и в това време гледам нашия парламент.Копейката премина всякакви граници. Каза, че Украйна водела война с народа си. И всичките руски опорки в няколко минути. Иска автономия за българите. Говори за фашисти.

Насреща: ДПС са либерали и би трябвало да реагират на брутална реч на омразата.

 

 

 

БСП мълчат на тема фашизъм, вероятно защото трябва да признаят, че нападение над чужда държава с етнически мотив е чист фашизъм а Путин е близо до Хитлер.

 

 

 

ГЕРБ са супер ПРО-Украйна но с Възраждане не се занимават. ДБ дават отпор. ПП не ги чух. Възход не зная тялом и духом дали са там. Това е за прокурор. Но да не губим време с фантазии.

 

 

 

Съпротивителните сили на нашето общество са слаби и това е тревожно.Има и добри новини:Русия е жертва на собствената си пропаганда. А местните копейки ще катастрофират.

 

 

 

-Тезата, че Русия освобождава Украйна от нацисти а Украйна води война със собствения си народ приключва. Русия 9 месеца губи войната. Защото украинците се борят, като лъвове за земята си. Руската инвазия окончателно оформи тяхната идентичност и цивилизационен избор.

 

 

-Тезата, че Русия е втората армия в света, а Русия е технологичен лидер във военната индустрия също спихна. Русия не е лидер в нищо. Изкуствен интелект, автоиндустрия, електроника и високи технологии – всичко идва от Запада. Няма как технологично изостанала и корумпирана държава да компенсира това с пропаганда.

 

 

 

Руските канали за фалшиви новини публикуват страховити предупреждения срещу Запада. Трябва да си кръгъл идиот да приемеш, че Русия е величина на фона на Запада.

Западният свят е правилната, силната и успешната страна. Това е факт.

 

 

 

Днес имаме Европа, която е научила урока си с Хитлер. И добре знае, че ако позволи на един диктатор да превзема суверенна страна “за да има спокойствие” обрича целия континент на война. Ще последват Литва, Латвия, Естония, Полша и т.н. Руската агресия не пропука НАТО. Обедини ни. И доведе до разширяване на алинса.

 

 

 

Живеем добре без руски газ. Ще живеем без руско ядрено гориво също. Скоро ще живеем свободни от пагубното им влияние и скапаната им пропаганда.

 

 

Разбирам хората, които исторически са благодарни и се чувстват свързани с Русия. С тях не бива да се конфронтираме. А да говорим. Това няма общо с днешния режим и неговите безобразия. Ако някой води война със собствения си народ – това е Русия.

 

 

 

За тези, които ще кажат – отиде Явор в Щатите и му имплантираха чип зад слепоочието. Приятели. Преди това бях в Москва. Бях в Киев дни преди войната. Говоря с колеги от много европейски парламенти. В момента съм в Сърбия с колеги от няколко страни. Ако нещо ме е направило убеден европеец, то е престоят ми в Москва.

 

ОТ ФОРУМИТЕ:

 

Тая дребна хлебарка вися месец зад океано, и почна да повръща русофобия. Такива нещастници ги купуват за няколко цента, срещу които с радост и майка си продават…жалкар.

 

 

 

Говори вече като управител на света. Само да не го срещнат ония „мискини“ от магистралата.Бая го бяха уплашили, само за един дребен келешлък.

 

 

Когато такъв „капацитет“ като Божанков говориза кръгли идиоти, идва ми наум старата максима, че „крадецът вика найсилно „Дръжте крадеца!““ … Чудя се народният представител Божанков кого представлява сега. Голям наглец, а!?

Политика

More in Политика

плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024
venko-sabrutev

Венко Сабрутев от „Промяната“ умен като Златка, изключи Ирландия от Европейския съюз

април 20, 2024
171361364370379

Радев: Главчев явно още не е разбрал с какво се е заел като премиер, щом предлага да оглави и МВнР

април 20, 2024